Poslední návštěva: Právě je 15 říj 2019 23:09


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 21 úno 2018 06:07 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 1627
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
To isté som našiel v diaľkovom čo používali svokrovci. Predpokladal som prirodzený priesak mastnoty z prstov.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 22 úno 2018 15:08 

Registrován: 23 zář 2016 22:27
Příspěvky: 32
Kraj: ČR - Zlínský
je to tak.mastnota podle všeho pochází opravdu z rukou.volal jsem servisákovi panasonic-u a ten jen potvrdil a doporučil tlačítka vyprat v mýdlové vodě s pomocí jemného kartáčku.tišťák odmastit pomocí čistého lihu nebo případně tech.benzínem.tlačítka fungují...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 22 úno 2018 16:02 
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2008 20:31
Příspěvky: 296
Bydliště: Olomouc
Pokud jde o opravu, tak místo opotřebených uhlíkových vrstev lepím kontaktním lepidlem příslušný proužek staniolu, ten vede lépe a spolehlivě.

Pokud jde o nákup dálkových ovladačů, osvědčila se mi opakovaně firma z Polska.

Mám už nich asi tři ovladače a spokojenost. Nejsou to univerzály s naprosto děsivým rozložením a popisem tlačítek, ale skoro 1:1 rozložení i popis.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 22 úno 2018 16:23 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 1627
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
http://piloty-sklep.com.pl/Pilot-zamien ... ILIPS.html
To JE originál k našej telke, no ergonómiu tomu navrhol v Philipse niekto duševne narušený :D
AKAI som na stránkach nenašiel, samozrejme kto nájde čo potrebuje, poteší sa.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 02 bře 2018 20:41 

Registrován: 15 srp 2013 16:00
Příspěvky: 40
Kraj: SR - Košický
Tatko ako si spokojný s tým akai 69 ?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 02 bře 2018 20:55 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 1627
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
Veľmi a úplne budem po vyčistení prepínačov :)
Tie majú problém s kontaktmi, možno sa do toho niekedy pustím sám, známy fachman stále nemá čas prísť a spraviť.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 03 bře 2018 14:10 

Registrován: 15 srp 2013 16:00
Příspěvky: 40
Kraj: SR - Košický
Diky tatko to kadejaké chrastenie nikoho nepoteší, ale popiš trochu aj zvukové vnady jeho. Možno sa mi podarí taký vlatniť.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 03 bře 2018 14:38 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 1627
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
Najlepšie počuť na vlastné uši no ďaleko bývaš :)

Nie som odborník, nemám moc s čím porovnávať (roky som mal slabší, teraz jeden iný parametrovo tiež kvalitný no AKAI hrá lepšie)

Direct.
Možnosť últmu -20dB. Využitie ak z niečoho ide príliš silný signál...u mňa CD.
SPDIF aj koaxiál vstupy. (A výstupy, ktorým ešte nerozumiem.)
Pri všetkých vstupoch nulový šum, brum aj pri naplno vytočenej hlasitosti. S výnimkou phono vstupu, kde je predsa čosi za polkou hlasitosti.
Zrejme vyrovnaný frekvenčný prenos "od nepočujem do nepočujem".
A, B, A+B výstup repro.
Technické parametre si nájdeš.

Subjektívne aj vďaka veľmi dobrým TLU bedniam - sadnem, zavriem oči, ľudské hlasy znejú akoby boli naživo, z nahrávok počujeme nástroje, tóny čo prv nie, podstatne lepšie znejú aj najspodnejšie tóny, ktoré môžu znieť v miestnosti. Pomenovávať to nejakými expresívnymi výrazmi nechcem :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 05 bře 2018 21:30 

Registrován: 15 srp 2013 16:00
Příspěvky: 40
Kraj: SR - Košický
Ďakujem tatko a ktoré máš bedne?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 05 bře 2018 21:35 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 1627
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
Bedne od TLU, jeho návrh a výroba.
Neviem, či boli niekde publikované :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 08 bře 2018 22:39 

Registrován: 15 srp 2013 16:00
Příspěvky: 40
Kraj: SR - Košický
Tak už ho mám doma a budem robiť to čo aj Ty čistiť kontakty. Ja som tochu brumu počul v reprákoch, ale mal som uši pri bedni. Skúšal som ho len na malých bedniach ale posunul ich o ligu ďalej. Vyzerá to ale tak, že je to menší brat hromu. Poriadne potestujem až po veľkej noci.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 09 bře 2018 17:44 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 1627
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
Tak áno - ak vytočíš volume na plný kotel a dáš ucho k repru tak áno no dvadsať cm alebo pol metra ticho :)
Kontakty zatiaľ neriešim, nechcem do toho paprať, slabšie oči aj jemnosť prstov už no ak sa nerozhýbe známy inak výborný elektronik s mnohoročnou praxou, spravím si to sám časom.
:)

...zaslúži si solídne bedne no zahraje do každých...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 19 bře 2018 22:12 

Registrován: 15 srp 2013 16:00
Příspěvky: 40
Kraj: SR - Košický
Tatko Tom tak som ten prepínač urobil, teraz funguje ako nový tu je aj obrazová správa ako to vyzerá. https://obutt.rajce.idnes.cz/AKAI-AM_69 . Možno ti to pomôže keď sa raz do toho pustíš.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 19 bře 2018 22:15 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 1627
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
Díííky - asi budem musieť.
Známy je špičkový fachman no je ťažko ho dotlačiť k práci na niečom :D


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 20 srp 2019 17:29 

Registrován: 17 srp 2019 12:01
Příspěvky: 2
Kraj: SR - Žilinský
univerzal dialkové .
RC S67 je absolutne na všetko . pri dvojdecku iba deck A.
RC S670 je tiež pre všetko okrem solo decku . dialkové je určené pre M 939 dvojdeck GX M 959 W , CD a tunery
RC S57 čo je v strede , okrem digitalnych vstupov tiež na všetko .


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKAI AM-69 diaľkové ovládanie
PříspěvekNapsal: 20 srp 2019 17:32 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 1627
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
Je to podla mojich skusenosti prirodzena vec...
Dovod mozem iba odhadovat no preslo mi ich niekolko rukami.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group