Poslední návštěva: Právě je 14 říj 2019 00:37


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 2x 300W modul
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2017 11:24 

Registrován: 01 dub 2011 06:17
Příspěvky: 10
Kraj: ČR - Středočeský
ahoj jak výkonné toroidni trafo by stačilo k vybuzení techto dvou modulů :P
http://aukro.cz/show_item.php?item=6824 ... oCXCDw_wcB

mám tu vypálenej zesik tak bych použil čiste jenom jeho skrín...jo a asi jak velke by meli byt chladiče? ? :D sorry sem lama


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x 300W modul
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2017 14:24 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4103
Bydliště: Slaný
Pravděpodobně 2x24V 200-300W podle "potřeby".
Chladiče podle toho, jak to bude dělané a jak to bude zatěžované. 8x20cm s většími žebry a nuceným chlazením by mělo stačit.

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x 300W modul
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2017 10:15 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 zář 2009 10:51
Příspěvky: 1800
Bydliště: CV
Kraj: ČR - Ústecký
Po takových zesilovačích se radši asi koukej na Aliexpress, oni to taky kupujou z Ali a zvyšujou tomu cenu aby na tom vydělali.
Maj tam nějaký fakt dost zajimavý desky i s chladičema. I toroidy tam koupíš

_________________
www.tesla.hys.cz
Main: NAD T760 | ARS 844 | S/PDIF 24bit 96kHz
Sec: NAD T761 | ARS 641 | Tascam US-144mk2
CD: Technics SL-PG560 A


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x 300W modul
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2017 14:12 

Registrován: 01 dub 2011 06:17
Příspěvky: 10
Kraj: ČR - Středočeský
bude stačit tento toroid? pišou tam 2x40v aby mel tech 250w čistejch...
http://www.tme.eu/cz/details/tst450w_2x ... tst450014/

jojo čumel sem po tomhle
https://www.aliexpress.com/item/Free-Sh ... 83955.html

https://www.aliexpress.com/item/TDA7293 ... 22146.html


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x 300W modul
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2017 15:30 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4103
Bydliště: Slaný
Jo, píšou tam 2x40V, ale při tom napětí to nejspíš hned odpráskneš. Plus si musíš připočítat cca 10% na výkyvy síťovýho napětí. S trafem 2x24V dostaneš po usměrnění cca 2x32,5V. Když budeš mít v síti vyšší napětí, tak klidně 2x35V, a to je na takovýhle čínský šit Aaaaž až....

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group