Poslední návštěva: Právě je 15 říj 2019 10:45


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 2x12''+2'' BC12HPL76+BC12HM32+2'' jak na BR
PříspěvekNapsal: 25 úno 2013 19:54 

Registrován: 05 úno 2012 14:20
Příspěvky: 10
Kraj: ČR - Středočeský
Zdravim pánové, nevíte někdo jak udělat se skříní a jejím BR pokud bych do ní chtěl dát například tuhle kombinaci: BC 12HPL76+BC12MH32. Jde mi o to že semtam si nějaké simulace dělám ( v UNIBOXU ) a hlavně se na to ptám z důvodu že ty MHčka mám a docela slušnej driver taky a nechci se jich úplně zbavovat a kupovat něco komplet jineho ( hlavně tak trochu ekonomika ) a tak bych si spíš chtěl jít do téhle kombinace. Jenže ouha jak na ten BR? Zprůměrovat oba do simulace ? separátní komory? Díky za jakoukoliv radu.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x12''+2'' BC12HPL76+BC12HM32+2'' jak na BR
PříspěvekNapsal: 25 úno 2013 21:22 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4103
Bydliště: Slaný
Udělat bassreflex není ten největší problém. Pokud máš dva různé reproduktory, je potřeba prakticky vždy udělat oddělené komory a asi i trošku jinak ladit. To bych ale teď neřešil. Co je to za 2" driver? Ta kombinace mi nepřijde jako racionální, a v takovém uskupení tam minimálně jeden reproduktor nepatří, přestože každý zvlášť to jsou reproduktory velmi dobré.

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x12''+2'' BC12HPL76+BC12HM32+2'' jak na BR
PříspěvekNapsal: 25 úno 2013 21:28 

Registrován: 05 úno 2012 14:20
Příspěvky: 10
Kraj: ČR - Středočeský
Driver mám Selenium D3300ti.Mě tu vlastne zbylo z původních projektů 12mh32 a to Sele a chtěl bych to (pokudmožno) co nejlépé využít, ale jak jsi psal, možná celá ta kombinace nebude úplnej ideal i když jsou každej zvlášť dobrý.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x12''+2'' BC12HPL76+BC12HM32+2'' jak na BR
PříspěvekNapsal: 25 úno 2013 21:39 

Registrován: 05 úno 2012 14:20
Příspěvky: 10
Kraj: ČR - Středočeský
jinak s tím BR už se ke mě dostala dokumentace v trochu podobné kombinaci : 12NDL+12MH32+DE82 a třeba tady ty komory oddělený nejsou.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x12''+2'' BC12HPL76+BC12HM32+2'' jak na BR
PříspěvekNapsal: 26 úno 2013 16:11 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4103
Bydliště: Slaný
Abych pravdu řekl, nevím jestli s tím umím dobře poradit.
Co od bedny očekáváš? jaký je zbytek aparátu? Stavět bednu jentak z reproduktorů co jsou doma není nejlepší a nejproduktivnější nápad. Umím si představit, že se půjde cestou malého osvědčeného dvoupásma k adekvátnímu zbytku - Tedy 12HPL76 + ten driver, pokud to někdo odladí (bohužel 2" v té poslední oktávě u citlivějších reproduktorů bude tahat za kratší konec(oželí se)), nebo se udělá dvou-a-půl/tří pásmo s jiným reproduktorem než je to HPL. Ale opravdu neznáme situaci ani finanční, ani chuťovou, ani situaci zbytku tvého aparátu, tak se nedá jasně radit.

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x12''+2'' BC12HPL76+BC12HM32+2'' jak na BR
PříspěvekNapsal: 26 úno 2013 16:42 

Registrován: 05 úno 2012 14:20
Příspěvky: 10
Kraj: ČR - Středočeský
No spodky mám class-a osazené LF18N401, takže k nim chci postavit , nějakej solidní ''full''


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x12''+2'' BC12HPL76+BC12HM32+2'' jak na BR
PříspěvekNapsal: 26 úno 2013 16:50 

Registrován: 05 úno 2012 14:20
Příspěvky: 10
Kraj: ČR - Středočeský
Navíc ty HPLka ještě nemám, takže pro mě bude asi jednodušší jít cestou setavy s 12NDL76


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x12''+2'' BC12HPL76+BC12HM32+2'' jak na BR
PříspěvekNapsal: 26 úno 2013 17:58 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4103
Bydliště: Slaný
Kolik těch ClassA máš? Podle mě není důvod, aby tam bylo tto dou-a-půlté nebo řetí pásmo. Ušetříš strašně moc peněz, kilo, atd...

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group