Poslední návštěva: Právě je 11 srp 2022 04:24


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vložiť odkaz.
PříspěvekNapsal: 15 pro 2021 10:37 

Registrován: 16 črc 2021 22:06
Příspěvky: 67
Bydliště: Puste Čemerne
Kraj: SR - Košický
Zdravím všetkých. Potrebujem poradiť. Ako vložiť odkaz na webovú stránku do textu (slova) v iPhone.Ako sa to robí vo Windows som našiel,ale v iPhone nie.V 90% používam na písanie iPhone, tak mi ide hlavne o to.Ak by mi niekto vedel poradiť, alebo ma odkázať na nejakú stránku kde je to vysvetlené budem rád.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vložiť odkaz.
PříspěvekNapsal: 15 pro 2021 21:21 

Registrován: 12 bře 2016 21:13
Příspěvky: 1668
Kraj: ČR - Jihomoravský
ajfón mi nikdo do ruky nikdy nedal, ale předpokládám, že ovládání je aspoň podobná jako na androidu. přidržíš prst na místě, kde začíná adresa stránky (HTTPS://nejaka.blbina.com ) a mělo by se to vybrat, případně zkopírovat do schránky. potom na správným místě kam to chceš vložit zase podržet prst a zvolit paste nebo vložit, nevím, jak moc je to česky. Zkusil jsem si najít video, a je to prakticky stejný jak na androidu https://www.youtube.com/watch?v=QHU299wLZGw
Ostatně CTRL+C a CTRL+V nečekaně funguje i v linuxu, takže ti nic nebrání jej začít používat :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vložiť odkaz.
PříspěvekNapsal: 15 pro 2021 21:44 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 10403
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Myslím, že dotaz byl, jak udělat aktivní odkaz z nějakého slova v textu.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vložiť odkaz.
PříspěvekNapsal: 16 pro 2021 12:33 

Registrován: 16 črc 2021 22:06
Příspěvky: 67
Bydliště: Puste Čemerne
Kraj: SR - Košický
S kopírovaním problém nemám. Problém je v tom,ako píše ransom,jak udělat aktivní odkaz z nějakého slova v textu.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vložiť odkaz.
PříspěvekNapsal: 16 pro 2021 13:02 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 10403
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Zkusím se zeptat šéfa, to je ajfounista. Podle mého se taková věc dělá v textovém nebo HTML editoru, případně by to měla umět mailová aplikace. Bez ohledu na operační systém.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vložiť odkaz.
PříspěvekNapsal: 16 pro 2021 16:20 
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2008 20:31
Příspěvky: 327
Bydliště: Olomouc
ručně napsaný html tag nefunguje?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vložiť odkaz.
PříspěvekNapsal: 16 pro 2021 17:53 

Registrován: 16 črc 2021 22:06
Příspěvky: 67
Bydliště: Puste Čemerne
Kraj: SR - Košický
ransom,vlk: nejaký príklad ako to s html urobiť.
V tomto som len priemerne až pod priemerne zdatný.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vložiť odkaz.
PříspěvekNapsal: 16 pro 2021 18:14 

Registrován: 12 bře 2016 21:13
Příspěvky: 1668
Kraj: ČR - Jihomoravský
myslíš jako tohle: seznam
jestli jo, tak to má vypadat takhle:
Kód:
[url=https://www.seznam.cz/]seznam[/url]

Url v závorkách ti tam vloží tlačítko URL, rovná se snad umíš napsat a adresu vložíš. Nebo ještě něco jinýho?
nápověda se ti zobrazí při podržení na URL tlačítku...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group