Poslední návštěva: Právě je 21 lis 2017 17:38


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vytvoření 3D modelu ze soustavy řezů (CAD/CNC)
PříspěvekNapsal: 25 bře 2017 19:39 

Registrován: 08 led 2017 03:56
Příspěvky: 48
Kraj: ČR - Královéhradecký
Yarmil: To je lepší vyfrézovat na CNC. V případě seriovky pak raději udělat formu a odlévat, nebo laminovat.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytvoření 3D modelu ze soustavy řezů (CAD/CNC)
PříspěvekNapsal: 25 bře 2017 21:22 
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2011 19:11
Příspěvky: 340
Bydliště: Kénig pfeld Bémerland
Kraj: ČR - Jihomoravský
No jak myslíš.To byl jen nápad.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytvoření 3D modelu ze soustavy řezů (CAD/CNC)
PříspěvekNapsal: 06 dub 2017 12:41 
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2012 12:21
Příspěvky: 72
Kraj: ČR - Pardubický
Jak to vypadá? Je nějaký výstup? Posunulo se to?
Jsem zvědav. :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytvoření 3D modelu ze soustavy řezů (CAD/CNC)
PříspěvekNapsal: 06 dub 2017 20:20 
Uživatelský avatar

Registrován: 19 srp 2011 09:39
Příspěvky: 972
Kraj: ČR - Středočeský
Zatím nic, chci to teď spojit s výrobou pro nový Synergy horn, ale to je třeba nechat ještě trochu uzrát. Ale mohl by se tímto způsobem udělat nový "hranatý" WG pro vaše 1518, pokud byste o to stáli - to, co jsem zatím viděl, mně popravdě úplně nenadchlo, ale to je dané také tím, že se tam chce zachovat část toho původního - pak to asi nutně vychází nějak divně. Tady by se to dalo udělat z čistý vody celý.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytvoření 3D modelu ze soustavy řezů (CAD/CNC)
PříspěvekNapsal: 06 dub 2017 22:01 
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2012 12:21
Příspěvky: 72
Kraj: ČR - Pardubický
V tomto okamžiku nevím zdali to Basstl posunul. Za mne zájem na "hranatým" zvukovodu trvá. Hlavně mi jde o to jak takový zvukovod vymodelovat v SolidWorksu (nějaký popis jak na to). No a ani vlastně nevím kam až to dotáhl Zelený.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytvoření 3D modelu ze soustavy řezů (CAD/CNC)
PříspěvekNapsal: 07 dub 2017 08:59 
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2012 22:23
Příspěvky: 39
Kraj: ČR - Ústecký
Poslední verze 1518 vypadá takhle.
Povedlo se to navázat tečně. To co chybí je původní horna.
Nejsem si jistej navázáním na čelní plochu.
Myslím si že ten radius je malej a chtělo by to ještě upravit.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytvoření 3D modelu ze soustavy řezů (CAD/CNC)
PříspěvekNapsal: 07 dub 2017 13:48 
Uživatelský avatar

Registrován: 19 srp 2011 09:39
Příspěvky: 972
Kraj: ČR - Středočeský
Pokud to bude opravdu všude hladké, tak bych se toho nebál. Samozřejmě ale, že výsledek se ukáže, až se to poprvé změří, tohle jsou neprobádané vody.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytvoření 3D modelu ze soustavy řezů (CAD/CNC)
PříspěvekNapsal: 08 dub 2017 12:48 

Registrován: 08 led 2017 03:56
Příspěvky: 48
Kraj: ČR - Královéhradecký
mabat: Trochu jsem si pohrál s importem dat z texťáků do GH. Už se v tom trochu orientuju a při troše snahy se dá nastavit definice pro import celkem čehokoliv. Takže tvorbu modelu z textového souboru se souřadnicemi zvládneme zautomatizovat. Testoval jsem to na datech pro zvukovod na TOTEM OSWG co mi poslal pet007. Mám nalinkovaný soubor s daty zvukovodu do GH definice a automaticky mi to z toho udělá zvukovod a ten vloží do modelu celé bedny. Dokonce i tu bednu dělám jako parametrický model, takže by se to celé dalo nakrmit datovým texťákem a on by z toho pokaždé vylezl přepočítaný model ....... jen to celé dodělat, nějak na to teď není čas. Po dokončení by to mělo vygenerovat vedle modelu bedny i všechny díly samostatně, poskládat je na desku MDF a vygenerovat kompletní kód pro CNCčko :lol: Všechno v jedné definici pro GH. Ten SW je fakt super.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group