Poslední návštěva: Právě je 04 srp 2020 02:06


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: 4 pásmo (SP-250P, 6,5"aiwa, 3"aiwa, ND16FA-6)
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2020 22:16 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2011 19:11
Příspěvky: 4982
Kraj: SR - Trenčianský
Ta výhybka je vzhledem k děličkám úplně standardní a na 4-pásmo až moc jednoduchá. A co jako vyčteš z obrázku impulsky víc, než ze směrovostní charky...to by mě celkem zajímalo. Jak dlouhé okno lze použít pro transformaci na FR? :)

mimado: NF a FF se dá spojit i při měření samotných měničů pro simulaci. Je s tím sice piplačka, protože krom již výše zmíněného musíš hnout s fází nearfieldu, aby navazovala na fázi farfieldu...ale jde to. ;)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 pásmo (SP-250P, 6,5"aiwa, 3"aiwa, ND16FA-6)
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2020 22:28 
Řádný člen

Registrován: 02 pro 2012 15:54
Příspěvky: 813
Kraj: ČR - Liberecký
... vituixcad to skladani nf+ff hoodne zprijemnil a zjednodusil...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 pásmo (SP-250P, 6,5"aiwa, 3"aiwa, ND16FA-6)
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2020 22:45 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2011 19:11
Příspěvky: 4982
Kraj: SR - Trenčianský
Vidíš...to je funkce, o které ani nevím. Já to furt skládám v artě. :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 pásmo (SP-250P, 6,5"aiwa, 3"aiwa, ND16FA-6)
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2020 23:06 
Uživatelský avatar

Registrován: 11 pro 2014 12:13
Příspěvky: 45
Bydliště: Orlová
Kraj: ČR - Moravskoslezský
tak k tomu vám napíšu SZ chalani, protože mě to při skládání v REWu, dle návodu od Kocoura na AW vyhodí fázi do pryč :)

_________________
DENON AVR-3311, Dayton Audio EMM-6, Audioprobe Spartan A


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 pásmo (SP-250P, 6,5"aiwa, 3"aiwa, ND16FA-6)
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2020 08:09 

Registrován: 06 pro 2018 13:32
Příspěvky: 22
Kraj: SR - Prešovský
A nevieme si k tomu spajaniu NF + FF urobit nejake vlakno? Lebo ja to sice robim vo vituixe, ale nie uplne sa mi to zda, ze to robim ok,mozno robim chybu pri merani. Hlavne by ma zaujimalo o kolko dB ubrat uroven (scale) v pripade NF repro + NF bassreflex (ale aj FF k NF) vo vituixe v prislusnej funkcii. A kde presne merat basreflex, myslim poziciu mikrofonu k celu basreflexoveho natrubku.
V arte som pokusy so scitavanim nf+ff vzdal, ked som zistil, ze vituix ma na to funkciu.

Je to dost OT, tak sa ospravedlnujem, ale bol by som vdacny ak by sa niekto aspon zbezne vyjadril.


Naposledy upravil jozy dne 07 kvě 2020 12:39, celkově upraveno 1

Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 pásmo (SP-250P, 6,5"aiwa, 3"aiwa, ND16FA-6)
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2020 08:22 
Řádný člen

Registrován: 02 pro 2012 15:54
Příspěvky: 813
Kraj: ČR - Liberecký
Jj zaloz tema, at to tu nezaplacame...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 pásmo (SP-250P, 6,5"aiwa, 3"aiwa, ND16FA-6)
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2020 11:41 

Registrován: 06 pro 2018 13:32
Příspěvky: 22
Kraj: SR - Prešovský
To NF + FF mozme prebrat tu:
http://repromania.net/domains/repromania.net/forum/viewtopic.php?f=24&t=8198


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group