Poslední návštěva: Právě je 11 dub 2021 23:46


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 10 úno 2021 17:33 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Caute budu mi prosim vas pasovat tieto repro https://www.tpd.sk/yamaha-ns-f51-black-p85805 k tomuto zosilnovacu https://www.bisaudio.sk/Produkty/Zosiln ... /PMA_600NE ? Dakujem


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 10 úno 2021 17:47 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9386
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Ano.

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 10 úno 2021 17:59 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
A vydrzi ten zesilovac 10 rokov ja mam rad hudbu na plne pecky, nekazi zo repro alebo zosilovac?
Aj tieto budu pasovat? https://m.alza.sk/polk-audio-t50-d5123064.htm


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 11 úno 2021 08:41 

Registrován: 02 led 2011 12:53
Příspěvky: 719
Kraj: SR - Trenčianský
Chalan, ty si mešuge.
Postuješ tu linky na bežnú spotrebku, ktorá bude nejako hrať, pritom si mal na ruke normálne odladené reprobedne, ktoré by ich sfúkli ako nič.
A ešte otázka, či zosik vydrží 10 rokov? To máme odkiaľ vedieť, keď tvoje názory nevydržia ani deň?
Kúp si čo chceš a neotravuj tu s takýmito nezmyselnými otázkami. Keď budeš chcieť riešiť niečo seriózne, potom sa vráť.

_________________
4xJPA50, 2xJPA250, 2xJPA250, DPA223, Harrison X1000, Teson A2200, A2400, Luxman L-430, Dual CV1462, CS704, DAC MagicPlus, Senn HD558, Golem II


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 11 úno 2021 11:00 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
Ten inzerát smazaný není, tak třeba je ještě má?
https://elektro.bazos.sk/inzerat/121198 ... ustavy.php

Dominiku odpovídaj ti tu lidi, který změřili hafo reproduktorů a beden a také jich desítky postavili. Tak jim věř místo marketingových blábolů těch spotřebních shitů. To co vědí oni, žádný prodejce v elektroworldu netuší ani náznakem. Zatím jsme vydedukovali, že máš PC, TV a chceš, aby to vytvořilo velký akustický tlak. Můj nápad s AV receiverem padá, to je dobrý k TV, ale není na podávání kontinuálního výkonu nadoraz. Druhý extrém ty PA reprosoustavy, co ty na to?

Napiš k čemu to chceš používat. Co to má splňovat, jaký funkce. Rozepiš se, jakou máš představu..


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 11 úno 2021 11:11 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
A co takovýhle zesilovač, to by se ti mohlo líbit, autor je SK, má dobré jméno a výkon to má, ten ti neodejde.
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... f-1000-bm/


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 11 úno 2021 11:23 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4842
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Pánové, raději mu neraďte, protože si něco vybere, pak se mu to znelíbí a jestě vás obviní ze špatného poradenství.
Asi ve třeťáku na gymplu jsem polovině třídy postavil ze stavebnic ze Smeček Transiwatty. Když jsme měli setkání po 35 letech od maturity, tak si jeden z nich chtěl uplatnit záruční opravu, že mu chrastěj potenciometry.

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 11 úno 2021 11:26 

Registrován: 02 led 2011 12:53
Příspěvky: 719
Kraj: SR - Trenčianský
A k tomu takéto bedne, keď chce robiť rámus.
http://repromania.net/forum/viewtopic.php?f=61&t=8058

Predajca tie bedne má. A išlo o to, že tuto pánko D. mu zavolal, že ich zoberie a riešila sa preprava, kde sa mu ešte aj TLU ponúkol. A pánko počas večera zmenil názor - tu na fóre a prišiel s kdejakými odkazmi na Yamahy a pod. odpad z dnešných reťazcov, ale zabudol akosi oznámiť predajcovi, že ich neberie. To si prečítal až neskôr tu na fóre. Inak tie zetagové bedne nie sú na robenie rámusu, ale na normálne počúvanie, čo sa v tomto prípade akosi míňa účinku.

_________________
4xJPA50, 2xJPA250, 2xJPA250, DPA223, Harrison X1000, Teson A2200, A2400, Luxman L-430, Dual CV1462, CS704, DAC MagicPlus, Senn HD558, Golem II


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 11 úno 2021 13:05 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
Mně přijde, že chce něco na párty, ale nesmí to napsat kvůli rodičům, kterým vybírá bedny a zes k televizi.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 15 úno 2021 14:24 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
chcem sa spytat ci tento zosilovac https://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/ ... avox-TV-50 mi bude stacit na tieto bedne https://www.alza.sk/polk-audio-t50-d5123064.htm

Dakujem


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 15 úno 2021 15:09 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
Měli jste pravdu, je to marný. Já se nedivím tomu DJ, že si z něj dělá prdel.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 15 úno 2021 16:07 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1818
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
Dominiku nenech se odradit. Myslím, že je to skvělá volba. Bež si zatím!
10let tahle mašina vydrží jako nic.

_________________
Yamaha Denon Dual KEF a DIY budky


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 15 úno 2021 17:00 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4842
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Scarabeo: Uvědomuješ si, že autisté nechápou ironii? Aby Tě ještě nehonil po soudech, když mu po devíti letech hraní do zkratu lehne!

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 15 úno 2021 17:05 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1818
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
No mýlit se může každej. Učenec i nevzdělanec.

_________________
Yamaha Denon Dual KEF a DIY budky


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 15 úno 2021 18:53 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 2113
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
Pokiaľ sa nesnaží (z dlhej chvíle?) mýliť iných. Ja by som to nechal uležať, kým mladý pán dozreje - aspoň v tom, čo vlastne chce.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 20 úno 2021 22:52 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Tak tie polk t50 s fonestarom su uplne o niecom inom nez tie panasonoc 90x, len je tu problem ze ked nehra hudba tak repraky celkom dost bzucia akokeby pomoze len vypnutie na zosiku ked dam cez ovladac len to trochu zoslabne. Da sa to nejak eliminovat? Vyriesi to kvalitnejsi zosik alebo kable?

Dik


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 20 úno 2021 23:10 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9386
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
S akým fonestarom?

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 20 úno 2021 23:34 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1818
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
Jestli to je něco takového tak myslím že káble to asi nevyřeší. Super, že to má rádio a i ten blototh.
Ten Denon v tom prvním odkazu alespoň netajil hodnoty a BT měl taky.
Tohle by mohlo ten problém vyřešit. Upozorňuju, že jsem nic nehledal. Jen zadal cenu 200-300 eur co se objevilo jsem sem hodil. Pak by to ale chtělo ještě výměnu beden.

1

2

3

A BT koupíš za pár babek.

_________________
Yamaha Denon Dual KEF a DIY budky


Naposledy upravil scarabeo dne 21 úno 2021 00:25, celkově upraveno 2

Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 00:11 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Tak stala sa dalsia neprijemnost skusal som to zapojit cez optiku do tv a ked som to zapojil zacalo to hrat uplne slabo tie repraky ze skoro nepocut a teraz uz hraju tak aj cez aux aj bluethoot uplne slabo dokonca ked vypnem ten zosik konkretne je to fonestar 6060 tak hudba hra aj ked je cez ovladac vypnuty zosilovac. Dufam teda ze som si nejak neodpalil tie repro ale hovrim jedine co som spravil bolo ze som zapojil opticky kabel a potom to uz takto ostalo. Myslite ze to je vadn kus zosiku? Jasne idem skusit ten denon pm 600


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 10:21 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9386
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Dominik:
Zastav se, nekupuj nic dalšího a nejprve pověz jasně, co vlastně chceš a kde to má sloužit.
Jinak ti nikdo neporadí a budeš jen vyhazovat prachy za kokotiny.

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group