Poslední návštěva: Právě je 10 dub 2021 17:23


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 10:50 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 2111
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
Marná synku Tvoje snaha ...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 11:03 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9384
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Tak nejprve jsem se chystal urazit, komu že říkáš synku. Ale pak mi došlo, že jsi tatko, takže je to OK.
Zkusme teď prosím neodbočovat od tématu ke klasifikaci tazatele. Třeba se nám nakonec povede vyšetřit, co vlastně Dominik chce. Pokud nemáte trpělivost, můžeme to probrat v pokecu.

Ještě tedy jednou.

Dominik:
Zastav se, nekupuj nic dalšího a nejprve pověz jasně, co vlastně chceš a kde to má sloužit.
Jinak ti nikdo neporadí a budeš jen vyhazovat prachy za kokotiny.

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 11:57 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4840
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Scarabeo, Ransom: Vy jste novofoundlandi?

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 12:55 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Ja som sa len pytal ci su odpalene repraky alebo zosik je pokazeny ale odpovede sa tu asi nedockam


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 13:43 

Registrován: 02 led 2011 12:53
Příspěvky: 719
Kraj: SR - Trenčianský
Lebo všetci tu máme gule - veštecké! Aby sme zistili od stola, čo je s tvojim zosikom a reprobedňami, ktoré máš doma.

_________________
4xJPA50, 2xJPA250, 2xJPA250, DPA223, Harrison X1000, Teson A2200, A2400, Luxman L-430, Dual CV1462, CS704, DAC MagicPlus, Senn HD558, Golem II


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 13:52 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Sak hovorim ze zvuk zoslabol na minimum a ide aj ked zosik vypnem ovladacom


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 14:44 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1816
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
Máš to nové nebo je to z druhé ruky?

_________________
Yamaha Denon Dual KEF a DIY budky


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 14:52 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9384
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
laminat píše:
Scarabeo, Ransom: Vy jste novofoundlandi?

Já nevím, nikdy jsem o tom nepřemýšlel. Možná jo. Když vidím plnou misku, slintám. Když zmoknu, smrdím.

Dominik: Máš cosi s tím zesilovačem. Co konkrétně, to z popisu nikdo nepozná. Je to stejně shit. Zahoď ho, nebo vrať, a chtěj zpátky peníze.

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 15:54 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Novy je, este aj ten kabel opticky tam necvkalnul tak jak na tv ze to tam ledva drzelo tak asi tymto bolo


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 16:00 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9384
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Ne, tím to určitě nebylo. Stěžoval sis na brum po vypnutí už před tím.
Televizi máš na satelitu? Na společné anténě v bytovém domě? Byla před tím připojená k zesilovači linkovým kabelem? Připojoval jsi počítač nebo notebook?

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 16:11 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Notebook cez hdmi k tv a z tv opticky kabel do zosilovaca a pred tym som mal aux kabel ze zosiku do pc, tv pouzivam jako monitor, tv mam od magia cez kabel nemam satelit

Bude toto vhodna nahrada? https://www.mall.sk/prijimace/yamaha-r- ... 1110117002 Niekde som cital ze to ma minimalne 8ohm ale moje repraky pisu ze maju 6ohm tak sa bojim ze ich odpalim


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 16:13 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9384
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Ten brum tam byl i při zapnutém zesilovači (třeba v mezerách a v tichých pasážích)?

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 16:17 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1816
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
Laminat jako, že jsme hraví? Myslel jsem, že je to legrace, ale tohle je fakt vážný.
Dominiku.....
Vrátil bych to tam kdes to vzal bez ohledu na to jestli to funguje nebo ne.
Koupil bych normální značkový zesilovač do 100€ v neotriskanym stavu a k tomu dac z Číny za 3 pětky s BT s optikou a máš vystaráno.
Reprosoustav je i jen tu na výběr dost a dost.

_________________
Yamaha Denon Dual KEF a DIY budky


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 16:51 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Ten brum bol len ked zosik bol zapnuty ked som ho vypol cez ovladac tak brum trochu zeslabnul inak aby nebylo nic slyset musel sem ho vypnout spinacem na zosiku, jinak tu je foto jak sem zapojil dvojlinky, je to tak spravne ze ten konec pretrca na druhu stranu? Nebo ma byt kabel zamotany do te dirky do klubka? A do 100€ sa da kupit novy zosik kvalitny? Repro si chci nechat pre mna su uzasne len ten zosik mi vadi, inak ked som mal zapojeny len jeden reprak tak ten sum nebyl slyset


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 17:05 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1816
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
Jestli chceš nový zesik za 100 € tak si nechej ten co máš.
Když budeš hrát dostatečně nahlas tak ten brum neuslyšíš.
Když ti vyhovují ty bedny tak na zesiku stejně vůbec nezáleží a že trochu brumi. No bože...

_________________
Yamaha Denon Dual KEF a DIY budky


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 18:48 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2011 19:11
Příspěvky: 5281
Kraj: SR - Trenčianský
Tohle vlákno patří spíše na web svetelektro do sekce "Pre začiatočníkov". Ale nabývám dojmu, že čím větší pikatchovina, tím raději se v ní lidi realizují.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 19:39 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Este rozmyslam nad touto yamahou a dokupit prevodnik na toslink https://www.nay.sk/yamaha-a-s201-black bude to lepsie nez ten fonestar?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 20:05 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
Základní problém je, že máš malý rozpočet a vyhýbáš se věcem z druhé ruky. Je to jak s autem.

Hraješ jen z PC? Pokud je TV jen monitor, tak nepotřebuješ optiku, můžeš to připojit rovnou k PC. Pokud PC běží pořád, může dělat BT audio přijímač https://www.windowslatest.com/2020/06/0 ... a2dp-sink/


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 21:00 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
No mne ide o to ze cez optiku je kvalitnejsi zvuk nez cez cinch kabel co by siel do notebooku nie?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 21:10 
Řádný člen

Registrován: 18 úno 2016 00:03
Příspěvky: 2111
Bydliště: Slovakistan
Kraj: SR - Trenčianský
Nerozoznáš ho.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group