Martin:
To je dobré, to je dobré. Aspoň tmel sedne a barva bude vypadat k světu
A já si říkal - mám u něj to 15PS100, nebo ne... No nezdálo se mi to, a už jsem si vzpoměl. Koupeno před roky od Lukyse na půdě Prodance
Když kouknu na současný ceny, tak je to fičák. Podražilo dost.
Chtěl jsem se trošku rozšoupnout, a vypadá to, že TBXko by mi na nejnižší oktávě dalo celý 3db šťávy navíc (se sníženou impedancí a drobně vyšší citlivostí tam dole). No ještě si to rozmyslím.
Objednávku na trafo jsem zadal zrovna když maj příští týden dovolenou, ale slíbili, že do čtyř týdnů to bude. Ještě nemůžu chválit dokud trafo není namontované, ale jinak JK eltra super. Snesli mi modré znebe, udělají každou hovadinu co jsem si naporoučel, a cena jak lepší oběd pro dva lidi v restauraci.
Pak vpodstatě už budu ladit elektroniku na hotovém. Další mordor bude vyhrabat součástky na vyhybky do satelitů. Někde jsem je měl. Jen nevím kde....
Zorg:
Fane nějak nechci. To už radši nějaké drahé 10" B&C, ale pak se s velikostí dostáváme jinde. Chtěl bych, aby to nebylo výrazně vyšší než 25-27" monitor, u kterého to bude stát.
Už to mám od Martina změřené, a to co jsem potřeboval, tak tomu driver s tímto zvukovodem dostál. Jak to bude vypadat uchometricky, to se nechám překvapit. Chtěl jsem to malé, tak to mám. Nedal jsem Martinovi moc na výběr. Přesto se s tím popral podle ničím nepodloženého očekávání.
Nějaké kompromisy tam jsou. Není to rovné jak když střelí (moje místnost je beztak vhodná tak na Hadex s piezem), nesnese to 500W příkonu jak profi bedny, impedance v děličce zahučela až ke 3Ohm, protože výškáč má s tak malou hornou hodně práce, ale všechno je to nějak řešitelné. Ostatně není to žádný velkolepý projekt úchylně detailně dořešeného hi-fi, ale slušnější hybrid za křesťanské peníze, řešený SW processingem. Komplet sakum prásk 2.1 za cca 20000Kč bez mé práce. Když si něco takového půjdu koupit továrního, tak se pozvracím, už jen když se podívám na externí mechanické řešení, ještě než se to pokusej zapnout, což rychle zarazím.
Ale konec sebechlácholení.
Ještě to nemám ani hotové, a už přemýšlím o celodigitální verzi II