Poslední návštěva: Právě je 14 pro 2018 08:22


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojenie digitalneho efektoveho procesora
PříspěvekNapsal: 25 bře 2016 19:18 

Registrován: 14 dub 2014 16:44
Příspěvky: 15
Kraj: SR - Banskobystrický
Dobry den.

Kupili sme si mixazny pult Soundcraft Signature 12 MTK .
Chceme si zapojit externy hlasovy efektovy procesor Alesis Nanoverb ale nejde to.

Na byvalom mixaznom pulte Yamaha sme to zapojili jednoducho .
Jeden kabel jack-jack isiel z efektu ( left input ) do mixu na Aux 1.
Druhy kabel jack-jack isiel z efektu ( left output ) do mixu na Aux 2 .
A islo to v pohode .

Tu nam to nefunguje ..
Ako by sa to dalo zapojit ?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojenie digitalneho efektoveho procesora
PříspěvekNapsal: 25 bře 2016 21:41 
Uživatelský avatar

Registrován: 23 zář 2008 23:59
Příspěvky: 3044
Bydliště: Praha-západ
Kraj: ČR - Středočeský
Zcela logicky takové zapojení nemůže fungovat, jelikož ty Auxy jsou výstupy (AUX send). Výstup z efekťáku se zapojuje do returnu (AUX return), případě do vstupu "2track in". Vzhledem k tomu, že tento mix nemá AUX returny ani 2track in, tak nezbývá nic jiného, než jej připojit na některou šavli, třeba 11/12, nesymterické vstupy se stejně na nic jiného využít nedají, než-li na připojení efekťáku nebo cd přehrávače, resp něčeho co je hned vedle mixu a netáhne se na větší vzdálenost. Nebo druhá možnost - používat vestavěný FX procesor.

_________________
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz


Líbí se Vám web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojenie digitalneho efektoveho procesora
PříspěvekNapsal: 25 bře 2016 22:32 

Registrován: 14 dub 2014 16:44
Příspěvky: 15
Kraj: SR - Banskobystrický
Ano , mate pravdu .
Vyskusane a ide to .

Out Alesis = ) Mix ( lubovolna volna stopa )
In Alesis = ) Mix ( napr. Aux 2 )

Dik moc .


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojenie digitalneho efektoveho procesora
PříspěvekNapsal: 13 črc 2016 21:06 
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008 10:59
Příspěvky: 875
Kraj: SR - Košický
Ja som takmer vždy efekťak ťahal na streo šabľu je to praktické čo sa týka štelovania celkovej úrovne efektu je to po ruke, navyše keď sa pomedzi hranie aj rozpráva - moderuje tak človek len stlači mute a už nikto nemá v hlase "ozvenu", netreba hľadať nejaký otočný poťak na AUX return.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group