Poslední návštěva: Právě je 14 pro 2018 08:47


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 28 bře 2018 20:38 
Řádný člen

Registrován: 26 zář 2011 18:07
Příspěvky: 124
Bydliště: Veselí nad Moravou
Kraj: ČR - Jihomoravský
Zdravíčko pánové , mám problém s identifikací IO na desce na zesilovači ZECK A1202 , pravděpodobně mám na desce v háji operační IO a jak na sviňu na něm neni zádné číslo ,ani písmenko , jestli ze záměru z výroby - netuším , ve schématu na googlu jsou nějaké schémata , ale bohužel bez popisu danné součástky . Ptám se : má někdo doma ,nebo opraoval tento koncák , že by věděl typ toho pitomýho švába ? Předem díky za každou pomoc .


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

_________________
Vlastním :
Žádné zesilovače , nýbrž svářečky . Žádné reproduktory , nýbrž masážní monstra .


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 29 bře 2018 11:28 
Řádný člen

Registrován: 11 kvě 2010 16:35
Příspěvky: 338
Kraj: SR - Banskobystrický
http://bee.mif.pg.gda.pl/ciasteczkowypo ... %20amp.pdf

Asi to bude UAA170 tak ako ten vedla co označený je.
Je to LED Driver for Light Spot Displays.
Mašina hrá ale nebliká?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 29 bře 2018 12:44 

Registrován: 12 bře 2016 21:13
Příspěvky: 953
Kraj: ČR - Jihomoravský
Edit: asi je to tak, podle schématu na té desce nic jinýho s 16 vývodama není, kromě U100, což netuším, co tam vlastně dělá, jestli to není nějakej napětím řízenej zesilovač, moc se mi nad tím nechce bádat.
edit: na schématu A1205 je to stejný, U100 je označenej 13600, což je asi LM13600, napěťově řízenej zesilovač :idea: Tohle může způsobit úplný ticho, příp součástky okolo...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 29 bře 2018 18:41 
Řádný člen

Registrován: 26 zář 2011 18:07
Příspěvky: 124
Bydliště: Veselí nad Moravou
Kraj: ČR - Jihomoravský
No , trochu popíšu daný problém :zesilovač harje , oba kanály stejně , blikat bliká , ale ,,,,, k vybudění potřebuje víc jak dvojnásobné zesílení vstupu , prostě celkově hraje o 6db míň než ostatní konce co mám , bohužel se v něm už hodně koumáků vrtalo a je to znát i na deskách , co jsem měřil sílu signálu od vstupu až po koncové desky , tak síla signálu končí ve stejné úrovni před i za tým IO , všechny operační IO předzesilovače myslím že s oznáčením NE5534N jsem vyměnil , jo a ty OI co jsou na indikaci LED , jsou na desce dva , nemyslím si že je to stejný IO jak ten no name , podle zapojení jeho obvodů je to taky nějaký předzesilovač . Prostě podle chování zesilovače jeden z předzesilujících obvodů je v háji , jinak veškéré napájení součástek a obvodů je pořádku , takže asi tak . Myslím si že slabší verze a tady víc rozšířená tohoto Áčkového zesilovače je A602 má totožnou přední desku s LED ,tak snad by to mohlo být napsané na tomto typu , ale těžko říct ........

_________________
Vlastním :
Žádné zesilovače , nýbrž svářečky . Žádné reproduktory , nýbrž masážní monstra .


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 30 bře 2018 09:44 

Registrován: 12 bře 2016 21:13
Příspěvky: 953
Kraj: ČR - Jihomoravský
dyť ti píšu co to je, sedí vývody a vůbec, napěťově řízenej zesilovač - k němu je z konce přivedenej signál z indikace clipu, a tím se sníží zesílení, aby to nejelo trvale do clipu. Tady je třeba hledat chybu.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 31 bře 2018 00:23 
Řádný člen

Registrován: 11 kvě 2010 16:35
Příspěvky: 338
Kraj: SR - Banskobystrický
Naozaj tam je este jeden dvojity operák na 16 tich nohách. Skus odpojit VU metre/limiter. A odskusaj konce samotne, ale to uz si asi skusil. Plus cekni tie napatia dla schemy.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 31 bře 2018 21:20 
Řádný člen

Registrován: 26 zář 2011 18:07
Příspěvky: 124
Bydliště: Veselí nad Moravou
Kraj: ČR - Jihomoravský
Ty koncové desky jsem samostatně už zkoušel , bohužel když dám vstup přímo na koncové desky , tak i tak mají dvakrát menší zesilovací sílu , je to konstrukcí zesilovače , na te desce s LED jsou dva operační předzesilovače a na jejich zesílení jsou ty koncové desky závislé , mám to proměřeno -prověřeno a navíc ten šváb co řeším který je v tahu na beton , snad ani neexistuje , prošel jsem naprosto všechny IO na různých e-shopech a za tři hodiny hledání jeden po druhém , jsem nenašel kus co má 16 vývodů a zapojení které potřebuju , pokud nezískám číslo toho IO , tak nemá význam tady ztrácet čas , nebudu se s tím srat a na prase tam lusknu operák NE 5532 abych zesílil signál a kašlu na to , na zbytek jak je hlídání limitace a podobné věci si prostě budu muset dát bacha. No... budu ještě bádat ,jelikož mám rád věci v pořádku a v originálním stavu , ale pokud nebudu mít číslo toho IO , tak to udělám na čuně . Přesto díky za rady pánové .

Sezení u PC dva dny v kuse se asi vyplatilo , kus po kusu jsem hledal na netu a asi jsem na něj kápnul , zapojením , počtem nožiček i parametrově je to NE5517N ,bohužel v ČR neni nikde skladem . Takže pokud to bude fungovat , tak informaci potvrdím , či vyvrátím , abych tu nenechával zkreslené informace pro ostatní . Úúúf , no chlapi, snad to bude on , protože mě ten pitomej koncák připravil o měsíc volného času :x No a světe div se , našel jsem ještě jednoho shodného kandidáta IO a ten je jediný v ČR skladem ,je to LM13700 .
Kodl : člověče , já pitomec zjišťuji že jsi měl ze začátku celou dobu pravdu s tím LM13600 , akorád že já našel LM13700 , což je stejný,
takže držte mě palce ,jak odvalím celý koncák ,tak zahodím pájku a jdu péct buchty , cínu zdar !

_________________
Vlastním :
Žádné zesilovače , nýbrž svářečky . Žádné reproduktory , nýbrž masážní monstra .


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 02 dub 2018 20:33 
Řádný člen

Registrován: 11 kvě 2010 16:35
Příspěvky: 338
Kraj: SR - Banskobystrický
Daj tam päticu. Nasledne eventuelne lahko vymenis operak.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 02 dub 2018 20:47 

Registrován: 12 bře 2016 21:13
Příspěvky: 953
Kraj: ČR - Jihomoravský
A mě nikdo nevěří :) snad to bude jediná příčina závady, v tom schématu nejsou moc popsaný úrovně napětí při clipu a bez, což bude těch 6dB na výstupu...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 02 dub 2018 21:06 
Řádný člen

Registrován: 26 zář 2011 18:07
Příspěvky: 124
Bydliště: Veselí nad Moravou
Kraj: ČR - Jihomoravský
Patice dávám skoro vždy , když laboruju nad podobným problémem abych neprasil tišťák , ono v tom schématu ten typ IO je napsaný , ale tak debilně , že jsem to prostě neviděl , tudiž jsem si myslel že ten IO neni popsaný , celou dobu jsem to měl před očima na schématu , akorád jsem to pitomec prostě neviděl a hledal to několik dní na netu , ale su na sebe hrdý že jsem ten IO našel z hlavy podle zapojení kam co jde a stejně jsem víceméně našel ten typ co mě napsal kodl :lol: ,no jo, víc očí ,víc vidí , to je věkem :-) .
Napadla mě ještě jedna věc , pokud s tým bude souhlasit Lukys , tak nadělám detailní fota toho zesíku a lupnu to sem , to jen jako archiv , kdyby někdo stroskotal na tomto koncáku , tak at tady je nějaká fotodokumentace , protože moc jich tady neni těchto kusů.
Takže vřelý dík pánové za rady a pak jen písnu jestli to šlape . Čůs ;)

_________________
Vlastním :
Žádné zesilovače , nýbrž svářečky . Žádné reproduktory , nýbrž masážní monstra .


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zeck A 1202
PříspěvekNapsal: 03 dub 2018 09:08 
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 zář 2008 23:01
Příspěvky: 2620
Bydliště: Choceň
Kraj: ČR - Pardubický
Pokud bude fotek skutečně hodně a ve větším rozlišení, bylo by vhodnější to nahrát třeba na http://www.rajce.idnes.cz/
nebo na uloz.to

_________________
Líbí se Vám web a fórum? Podpořte nás! Staňte se také Řádným členem

Nakupujte audiotechniku u nás!. Vyrábíme pasivní výhybky na zakázku


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group