Poslední návštěva: Právě je 26 kvě 2018 06:26


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 15 led 2013 18:43 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 493
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
zdravim vás pánové. narazil sem na aukru na technostrobe 950 akorád se mi nezdá ten červenej kabel přivedenej k výhybce,prodejce tvrdí že je to originál.co otom strobu víte vy?
http://aukro.cz/stroboskop-eurolite-techno-strobe-950-i2933828101.html

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 15 led 2013 18:54 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 493
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
ještě menší dotaz..proč tohle světlo na netu nemohu najít? ono už se neprodává??

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 15 led 2013 21:41 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2008 23:54
Příspěvky: 164
Bydliště: Tlumačov - u Zlína
Kraj: ČR - Zlínský
Nepovím ti zdali je to originál nebo ne, ale povím ti tohle: hlavně takovou hračku nekupuj!!!

Sleduj aukro. Sem tam se tam objeví lepší stroj za cca 1000 Kč. Hlavně s mnohem větším výkonem


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 15 led 2013 23:54 
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2010 02:14
Příspěvky: 308
Bydliště: Považská Bystrica
Kraj: SR - Trenčianský
na jednej strane si myslim ze tam je taka vybojka ze ma na tom konci 2. vyvod-kontakt,
ale podla tohto (ked ten web ze www.eurolite.de tak pomenili) http://media.steinigke.de/download/00001413.pdf
sa mi tam nepodarilo ho najst medzi timi co sa predavaju a pri 750tke nebol taky obr. kde by to bolo vidno (550 a 250 som nepozeral)
A obrazok - schema v tom dokumente sa mi to javy ako trochu inak, ale hentak to asi tiez funguje, mozno ho aj oni inovovali ;)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 16 led 2013 17:16 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 493
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
no já sem měl verzi,tuším že 250 ana malou místnost mi to bohatě stačilo. myslíš že třeba 750ka se 150w by byla málo? ale je pravda že bych raději něco lepšího aby se to dalo použít i ven,ale nevim po čem koukat. 1000W se mi zase zdá na malou místnost přehnaně moc

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 17 led 2013 12:48 
Uživatelský avatar

Registrován: 25 zář 2008 15:51
Příspěvky: 946
Bydliště: Holomóc-Mrsklesy
Kraj: ČR - Olomoucký
já mám doma dva BOTEX STROBE ENERGY 2000 s 1000W výbojkama a nemůžu si stěžovat. Jen se mu musím podívat na zoubek. Při provozu na DMX někdy nechytne dimmer hned na 100%.

_________________
http://mbelektronika.cz/
http://www.sound-agency.cz

Pronájem a prodej ozvučovací techniky.
Ozvučování a technické zajišťování akcí, DJ's.
Návrhy ozvučovacích systémů.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 17 led 2013 18:00 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 493
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
na osvícení místnosti 5x8m je asi 1000W až moc....nebo ne?

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 17 led 2013 18:53 
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2010 02:14
Příspěvky: 308
Bydliště: Považská Bystrica
Kraj: SR - Trenčianský
tolko na taku miestnost sa mne zda ze by mohlo bit moc, ale von...
A keby si si vnutri nastavil nizsiu intenzitu svetla (vykon) a vonku vacsi
teda som myslel ze ked by si mal s DMX ale mam pocit ze aj na analogovych by sa to malo dat.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 17 led 2013 19:32 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 493
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
TomasK píše:
tolko na taku miestnost sa mne zda ze by mohlo bit moc, ale von...
A keby si si vnutri nastavil nizsiu intenzitu svetla (vykon) a vonku vacsi
teda som myslel ze ked by si mal s DMX ale mam pocit ze aj na analogovych by sa to malo dat.


no jo...tohle mě vůbec nenapadlo.nastavit si intenzitu ;-)

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 17 led 2013 19:38 
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2010 02:14
Příspěvky: 308
Bydliště: Považská Bystrica
Kraj: SR - Trenčianský
este ze ja pozeram mozno viac po Slovenskych inzeratoch (aspon tie mozu bit pre ma vyhodnejsie, tak tie ti nebudem pisat,
a nieco si najdes u vas ;)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 17 led 2013 19:41 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2008 23:54
Příspěvky: 164
Bydliště: Tlumačov - u Zlína
Kraj: ČR - Zlínský
Já mám levné analogové 1000W stroba a dá se tam nastavit intenzina.

Používám je na sokolovny a efekt je dosti velký:
http://www.mm-sound.cz/data/LAST_NIGHT/img_7933.jpg
http://www.mm-sound.cz/data/LAST_NIGHT/img_7960.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=DvlUQFwbV7Y

každopádně jak říkám, nekupovat hračky :)

edit: samozřejmě jedu na 100% výkonu, intenzita se dá snížit třeba na 10%


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 18 led 2013 11:50 
Řádný člen

Registrován: 02 kvě 2012 10:57
Příspěvky: 130
Kraj: ČR - Vysočina
nechtěl bych být epileptik :)
to Age: jenom ta obrovská projekce za djem ti chybí k dokonalosti(moc dobře chápu proč na ni kašleš).. tvoje světla jsou fakt pecka o tom žádná..

zatím jedu na automat programy ale za pár týdnů(snad) přejdu na řízení přes pc a pak bych chtěl jako mimo jinné strobo používat: http://www.shop4djs.com/elite-3/elite-l ... cerny.html pokud to bude pěkně fungovat tak vezmu ještě druhý do páru
láká mě hlavně univerzálnost a spotřeba el.energie tedy všechna světla na jedné zásuvce..


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 18 led 2013 17:03 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 493
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
http://www.shop4djs.com/scanic-1/scanic ... -1000.html

co říkáte na tenhle? dá se použít?

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 19 led 2013 10:19 
Řádný člen

Registrován: 02 kvě 2012 10:57
Příspěvky: 130
Kraj: ČR - Vysočina
já bych ho rozhodně nebral.. pokud trváš na tom e-shopu bral bych minimálně tohle http://www.shop4djs.com/american-dj-1/s ... trobe.html

výhody:
+má DMX
+lze ovládat i dálkovým ovladačem
+-má i nějaké integrované programy(ale netuším jak budou fungovat)
+lze nastavit stmívání 0-100 % a to i manuálně
stojí pouze o cca 600,- (1000,- nevim jak to je u scanika s výbojkou) víc ale těch peněz litovat nebudeš věř mi.. určitě u něj bude taky lepší případná prodejnost pokud se ho pak někdy rozhodneš střelit..

Jinak oba výrobky jak Scanic tak AmericanDJ výrobci navrhli tak aby "vypadaly jako profi" ale ani jeden z nich opravdu profi není, ALE AmericanDJ lze jako profi opravdu používat a myslím že pro naši hobby ligu úplně stačí.. nedovedu si představit jak toho scanika používat to ho chceš nechat celou dobu jen tak blikat? pravidelně? do toho bych nešel..


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 19 led 2013 16:34 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 493
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
no koukám že ten american je asi lepší. no tak já to budu používat tak cca 1x za měsíc a bude blikat dohromady cca 1hodinu za celej večer.

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 19 led 2013 18:00 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 10 srp 2011 10:57
Příspěvky: 479
Kraj: ČR - Ústecký
videjka hezky age kolik už v tom máš? už si postavil i druhý pár MTček ?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 19 led 2013 21:54 
Řádný člen

Registrován: 02 kvě 2012 10:57
Příspěvky: 130
Kraj: ČR - Vysočina
hele kámo jestli zařizuješ jen malinkej soukromej klubík tak tam dej jen málinko efektů ale pěkných a výrazných žádně parodie na světla.. já bych tam dal klidně jen dva scany něco co jde spojit master slave (tak 150W výbojka) a to strobo.. mlhu máš ne.. podle mě úplně stačí teď nedávno jsem byl v jednom klubíku s parketem tak pro max 40 lidí a měli tam tři parky mlhu a projekci na velké plazmě za djem a úplně luxus.. není potřeba víc..


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 20 led 2013 00:11 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 493
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
Lufe píše:
hele kámo jestli zařizuješ jen malinkej soukromej klubík tak tam dej jen málinko efektů ale pěkných a výrazných žádně parodie na světla.. já bych tam dal klidně jen dva scany něco co jde spojit master slave (tak 150W výbojka) a to strobo.. mlhu máš ne.. podle mě úplně stačí teď nedávno jsem byl v jednom klubíku s parketem tak pro max 40 lidí a měli tam tři parky mlhu a projekci na velké plazmě za djem a úplně luxus.. není potřeba víc..


no právě,oto mi jde,nechci to přeplácat nesmyslnýma světlama,vejde se tam tak 20 lidí a strop je cca 2,5 metru vysoko mám zde založený vlákno
http://repromania.net/forum/viewtopic.php?f=16&t=3654

akorád že tam nějak vymizely fotky a nebo jsou poškozený,takže se moc nepokocháš.
chtěl bych tam uspořádání světel,který mě a ten klub budou nějak znázorňovat,nebo nevim jak to říct,bohužel mám chudej slovník,protože málo čtu ;-) nějakej dj má jen skeny a strobo. další má parky a lasery. doufám že mě chápeš. prostě chci ,mít něco co si sám navrhnu a nikde neobkoukám. ale tady bych zatim řešil strobo,na komplet světelný park bych v budoucnu vytvořil vlákno

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 20 led 2013 12:20 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 28 pro 2008 23:54
Příspěvky: 164
Bydliště: Tlumačov - u Zlína
Kraj: ČR - Zlínský
Traspik píše:
videjka hezky age kolik už v tom máš? už si postavil i druhý pár MTček ?


hooodně, raději nemluvit :D
druhý pár mám už nějaký delší čas. Bez něho ani ranu.
Už asi 2. rokem mi ve sklepě leží skoro hotové skelety třetího páru, ale momentálně nejsou potřeba a finance jsou potřeba jinde.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: je to strobo upravené,nebo je to origo?
PříspěvekNapsal: 20 led 2013 16:14 
Řádný člen

Registrován: 02 kvě 2012 10:57
Příspěvky: 130
Kraj: ČR - Vysočina
pindak píše:
Lufe píše:
hele kámo jestli zařizuješ jen malinkej soukromej klubík tak tam dej jen málinko efektů ale pěkných a výrazných žádně parodie na světla.. já bych tam dal klidně jen dva scany něco co jde spojit master slave (tak 150W výbojka) a to strobo.. mlhu máš ne.. podle mě úplně stačí teď nedávno jsem byl v jednom klubíku s parketem tak pro max 40 lidí a měli tam tři parky mlhu a projekci na velké plazmě za djem a úplně luxus.. není potřeba víc..


no právě,oto mi jde,nechci to přeplácat nesmyslnýma světlama,vejde se tam tak 20 lidí a strop je cca 2,5 metru vysoko mám zde založený vlákno
http://repromania.net/forum/viewtopic.php?f=16&t=3654

akorád že tam nějak vymizely fotky a nebo jsou poškozený,takže se moc nepokocháš.
chtěl bych tam uspořádání světel,který mě a ten klub budou nějak znázorňovat,nebo nevim jak to říct,bohužel mám chudej slovník,protože málo čtu ;-) nějakej dj má jen skeny a strobo. další má parky a lasery. doufám že mě chápeš. prostě chci ,mít něco co si sám navrhnu a nikde neobkoukám. ale tady bych zatim řešil strobo,na komplet světelný park bych v budoucnu vytvořil vlákno


No uspořádání světel které tě bude nějak znázorňovat? kup si led pásky a popřemýšlej jak různě nasvítit interiér a nábytek, dokonce se dají koupit i rgb a připojit nějaké ovládání že si můžeš sám vybírat barvu http://www.youtube.com/watch?v=2ELZ2lWS3gQ .. a co se týče avětel pro dj stojím si za 2ks scanů 150W výbojka + strobo


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group