Poslední návštěva: Právě je 17 kvě 2022 23:25


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 03 bře 2009 19:04 

Registrován: 19 úno 2009 11:52
Příspěvky: 13
cav ako mam zapojit dokopi 3 zosilnovače ??stačí rozbočit kabel z mixu na 3?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009 12:28 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4332
Bydliště: Slaný
Ano, dá se to tak udělat. Pokud jsou zesilovače u sebe, je mnohem efektivnější je propojit mezi sebou a vést signál jen k jednomu zesilovači - mívají víc vstupů, a jsou na takové prodrátování stavěny....

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009 13:33 
Uživatelský avatar

Registrován: 23 zář 2008 23:59
Příspěvky: 3057
Bydliště: Praha-západ
Kraj: ČR - Středočeský
Obrázek k tomu, vysvětlovat snad není třeba..


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

_________________
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009 17:39 

Registrován: 19 úno 2009 11:52
Příspěvky: 13
diki ;)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009 17:41 

Registrován: 19 úno 2009 11:52
Příspěvky: 13
este sa chcem opitat co to je za zosik Tesla Studio Solo 132 - Tesla Vrable - ASO 501, ci je dobry na disco- na 2satelity, aký ma vlastne výkon je to strereo?načo ma tolko vstupov vystupov???mam možnost ho zohnat za dobry peniaz oplati sa kupovat??


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009 18:46 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 18:57
Příspěvky: 639
Bydliště: Trenčín city, Slovakia
Kraj: SR - Trenčianský
Myslím že je to mono zos. Bez generálky nepoužiteľný. Má dva paralelne prepojené výstupy.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 08 bře 2009 15:26 

Registrován: 19 úno 2009 11:52
Příspěvky: 13
ma to vstup na 5kolik a na jack-pre gitaru,a ma dva vistupy na reproduktory...-ked ma dva výstupi na repro to neni stereo???a ako si to mylsel bez generalky nepoužitelný???


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 08 bře 2009 19:06 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 18:57
Příspěvky: 639
Bydliště: Trenčín city, Slovakia
Kraj: SR - Trenčianský
Výstupy sú na dve bedne, ale tie sú spojené v zose natvrdo paralelne. )Takže rpeto je to mono, je to len jeden koncák... Lebo má 20 a viac rokov, a často tam uhnívajú vývody trandov, vysychajú kondíky a podobne. Takže preto píšem zrelý na generálku.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 08 bře 2009 20:50 

Registrován: 19 úno 2009 11:52
Příspěvky: 13
a výkon to má aký teda??? môžem nato zapojit 2 8ohmove bedne?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 09 bře 2009 01:04 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 18:57
Příspěvky: 639
Bydliště: Trenčín city, Slovakia
Kraj: SR - Trenčianský
Má to 100W sinus, sériovo do 16Ohm to ide zapojiť. Ale fakt to chce generálku...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 11 bře 2009 23:20 

Registrován: 19 úno 2009 11:52
Příspěvky: 13
Martinekk píše:
Má to 100W sinus, sériovo do 16Ohm to ide zapojiť. Ale fakt to chce generálku...

ako to mysliš seriovo,prepojit 2repro +-+-?a zapojit do zosiku plus s jednej bedne a minus z druhej?ci normalne do toho zosika na tie dve zastrcky každy zvlašt??


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 11 bře 2009 23:45 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 18:57
Příspěvky: 639
Bydliště: Trenčín city, Slovakia
Kraj: SR - Trenčianský
Odfoť ten zadný panel, to bude najlepšie. Niesom veľký znalec Tesly, tak radšej sa uistím. Lebo teraz sa mi dostal do rúk powermix studiomix 132 a ten má dve zástršky po 4ohm, nemá výstupné trafo na 8 a 16ohm. Tak sprav foto, uvidíme.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 20:38 

Registrován: 19 úno 2009 11:52
Příspěvky: 13
mam požičanu aparaturu 2x sateliti a 2x subace a zosik mison a 2400,chcem sa spitat ci mi utiahne tento zosik vsetky 4repra alebo ci treba dva zosilnovače?na subačoch su 2 zastrčky načo??to je na satelit?ako to mam zapojit???dakujem


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2009 11:02 
Zabanovaný
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008 23:43
Příspěvky: 40
nie ti zastrcky TzV to su Speakon terminaly a to je na pripojenie dalsich subov k existujucim

_________________
KONECNE MAM NEW FORUM A WEB http://www.soundforum.wz.cz http://www.soundweb.xf.cz
YEAH


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 18 říj 2009 15:30 

Registrován: 22 črc 2009 01:52
Příspěvky: 60
Martin S. píše:
Obrázek k tomu, vysvětlovat snad není třeba..

chtěl bych se optat na todle propojení estli když to de do toho druhýho zesíku tak je to nesymetrický signál?jak jinak by se dalo eště propojit více zesilovačů když bych to potřeboval třeba jen na basy?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 18 říj 2009 15:47 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4332
Bydliště: Slaný
V tomhle nemám zkušenost, ale jistě bude existovat nějaký "rozvaděč" signálu, a třeba i aktivní s napájením a předzesílením. To bude vědět někdo s praxí.

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 18:25 

Registrován: 22 črc 2009 01:52
Příspěvky: 60
Petr Berka píše:
V tomhle nemám zkušenost, ale jistě bude existovat nějaký "rozvaděč" signálu, a třeba i aktivní s napájením a předzesílením. To bude vědět někdo s praxí.

no a když to tedy budu chtít propojit s dalším zesíkem,tak jak to tam je?když vlastně ten signál de do smetrického vstupu a pak to de z toho druhýho do dalšího zesíku:?:jako estli se nějak horší.a todle propojení de u každého zesíku?nebo tam musí být ten paralel input?díky


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 29 dub 2010 09:44 

Registrován: 29 dub 2010 09:24
Příspěvky: 5
Kraj: ČR - Ústecký
mejla píše:
Petr Berka píše:
V tomhle nemám zkušenost, ale jistě bude existovat nějaký "rozvaděč" signálu, a třeba i aktivní s napájením a předzesílením. To bude vědět někdo s praxí.

no a když to tedy budu chtít propojit s dalším zesíkem,tak jak to tam je?když vlastně ten signál de do smetrického vstupu a pak to de z toho druhýho do dalšího zesíku:?:jako estli se nějak horší.a todle propojení de u každého zesíku?nebo tam musí být ten paralel input?díky


uplne normalne pouzijes na propojeni zesilovacu mezi sebou kabel jack-xlr => z mixu nebo aktivni vyhybky privedes signal do zesaku(xlr) viz obr., ze zesaku ti to poleze pres jack ale do druheho zesu zase xlr, tudiz ti zase zbyde volnej jack...tzn. ze budes mit propojovaci kabely na zesiky tipu jack-xlr a ne jack-jack...kapis ? ;) ...ale princip a uskali fakt neznam ;)...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010 02:01 

Registrován: 02 zář 2010 01:17
Příspěvky: 11
Kraj: ČR - Plzeňský
Prosim vas jak to bude kdyz (jeden z tech tri Jedna se o american audio vlp2500 zaplej low pass filter)?????bude to vadit


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zapojeneie troch zosilnovačov
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010 06:09 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4332
Bydliště: Slaný
Uvažuj logicky. Filtry se alespoň z uživatelova pohledu aplikují vždy na výstupní signál, tedy nestane se krom toho odfiltrování konkrétního zesilovače na výstupu vůbec nic...

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group