Poslední návštěva: Právě je 17 říj 2021 11:03


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 24 črc 2012 23:41 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 495
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
prosim vás o radu.

protože si s kámošema stavíme hudbu do auta,chtěli bysme po dostavění udělat nějaký menší akce.představa je asi taková:

zatim budou asi 3 auta který budou mít nějaký caraudio.všechny auta budou mít autorádio s AUX vstupem,což by asi byl takovej nejideálnější vstup,protože všichni bohužel nemáme RCA vstupy.
jedno auto by bylo vybaveno převodníkem napětí k napájení mixu a třeba nějakých menších světel..... ale teď je tu ta otázka,jak přivést jeden signál do více radií? určitě je blbost řešit to nějkými RCA redukcemi a rozbočovačema, ale napadl mě např. Distributor,když bych měl v autě převodník napětí,tak by byl i čím napájet.

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 02 srp 2012 09:54 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 495
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
opravdu mi stím nikdo neporadí??

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 02 srp 2012 16:47 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4308
Bydliště: Slaný
Pokud se to rozumně rozdělí, a nejde o nějakou extrémní aplikaci, nevidím problém. Nedělej z toho žádnou vědu :-)

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 02 srp 2012 16:52 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 495
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
Petr Berka píše:
Pokud se to rozumně rozdělí, a nejde o nějakou extrémní aplikaci, nevidím problém. Nedělej z toho žádnou vědu :-)



tak já se v autohifi teprve začínám pohybovat,takže nevim jestli to funguje stejně jako u PA ,ale asi jo ;-)

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 02 srp 2012 17:12 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4308
Bydliště: Slaný
Ano, tomu rozumím. Tuňáci dokážou i surovou měď prodávat v autohifi provedení, ale to je jiná kapitola i kategorie. Součástky jsou vesměs stejný, stejně jako ohmův zákon, takže pokud má vstup dost vysokou vstupní impedanci, a výstup naopak, pak to bude šlapat pouhým rozbočením.

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 02 srp 2012 22:15 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 495
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
Petr Berka píše:
Ano, tomu rozumím. Tuňáci dokážou i surovou měď prodávat v autohifi provedení, ale to je jiná kapitola i kategorie. Součástky jsou vesměs stejný, stejně jako ohmův zákon, takže pokud má vstup dost vysokou vstupní impedanci, a výstup naopak, pak to bude šlapat pouhým rozbočením.


myslíš dát rozbočovač na výstup,nebo na vstup?
nebude se potom zvuk hodně zkreslovat?

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 03 srp 2012 19:16 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 4308
Bydliště: Slaný
Nic se nezměnilo. Z věci logicky vyplývá, že se rozbočí výstup ze "zdroje", a rozbočky se napojí na vstupy někam do těch dalších aut.

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 04 srp 2012 01:31 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 495
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
Petr Berka píše:
Nic se nezměnilo. Z věci logicky vyplývá, že se rozbočí výstup ze "zdroje", a rozbočky se napojí na vstupy někam do těch dalších aut.


vyzkoušíme a uvidíme

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 09 říj 2012 14:49 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008 19:41
Příspěvky: 241
Bydliště: Kolín - middle Bohemia
Kraj: ČR - Středočeský
Vyřešit se to dá i bezdrátově přes FM transmitter. Pamatuju si, že mladý to takhle často dělávaj před Kauflandem a tak. :mrgreen:

_________________
H.F.C.K. --------------------------------.....currently domestic audio system under construction!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 09 říj 2012 18:00 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011 21:42
Příspěvky: 495
Bydliště: Černousy 18, Frýdlant v Č. 46401
Kraj: ČR - Liberecký
junglist píše:
Vyřešit se to dá i bezdrátově přes FM transmitter. Pamatuju si, že mladý to takhle často dělávaj před Kauflandem a tak. :mrgreen:

ale utoho bude určitě docházet k rušení, k šumům atd

_________________
Pauza s Djingem byla potřebná... začít znovu, je neodkladná záležitost


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak propojit více AutoHifisystemů jedním audio signálem?
PříspěvekNapsal: 09 říj 2012 20:43 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008 19:41
Příspěvky: 241
Bydliště: Kolín - middle Bohemia
Kraj: ČR - Středočeský
Myslíš? :D Já samozřejmě netvrdim že to je high-endovej přenos signálu. Ale IMHO nejjednodušší možnost jak nakrmit stejným signálem několik aut najednou. Sám jsem to nikdy neprovozoval, to je pravda, ale několik takových představení :lol: jsem slyšel a kupodivu to fungovalo. Je to jenom jedna z možností ;) Drátům zdar :mrgreen:

_________________
H.F.C.K. --------------------------------.....currently domestic audio system under construction!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group