Poslední návštěva: Právě je 27 zář 2020 12:52


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 131 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 08 črc 2015 09:48 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2011 19:11
Příspěvky: 5031
Kraj: SR - Trenčianský
Výhybka je nákladná záležitost a pro kombinaci s ARV3604 se ta investice nevyplatí. ARV3604 ani nejde dělit jednoduše stylem kondík-cívka-kondík-odpor, potřebuje to kompenzace. Bylo by to přitažený za vlasy.
Krom toho, je tady odladěná kombinace s DT300 ve WG300 a po zaříznutí okrajů zvukovodu by se to dalo napasovat a použít. A bude to stejně hrát líp, než sebelepší výhybka s ARV360x.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 13 črc 2015 20:03 

Registrován: 07 čer 2015 11:24
Příspěvky: 48
Kraj: ČR - Moravskoslezský
Ty repráky pro 8 ohmovou verzi ARN 568 skoro nikde nejsou, neel by tam dát ARN 5608 bez změny výhybky???? ten mám hmm....


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 13 črc 2015 20:27 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Brno
Kraj: ČR - Jihomoravský
Do osmiohmové verze můžeš použít ARN 5608. Je to prakticky ten samý reprák.

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 04 srp 2015 20:57 

Registrován: 07 čer 2015 11:24
Příspěvky: 48
Kraj: ČR - Moravskoslezský
TheKytu píše:
Do osmiohmové verze můžeš použít ARN 5608. Je to prakticky ten samý reprák.


Tak jsem konečně dokončil kompletní přestavbu bedýnek Tesla ARS 824 v 8ohmové verzi s výhybkou od Godz spol. T.L.U ...nebudu tu dávat fotky ať někdo nepadne...oblepil jsem bedýnky kobercem na bedny (přebrousil jsem totiž původní dýhu a nechtěl do beden vrážet za opravu další prachy)..
Nicméně co chci říci....v životě by jsem nevěřil, co je se zvukem schopna udělat upravená výhybka. Klobouk dolů před těmi, co toto dokážou...takže tato poklona v tomto případě Godzovi a TheLastUnicornovi.....
.....jediné, co se mi zdá zvláštní je, že aby bedny více rachotily, musím dát silněji zvuk zesilovače než dříve....doufám, že to není tím, třeba že jsem něco ve výhybce špatně zapojil hmm, ale možná, že to je jen můj blbý dojem... :D


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 04 srp 2015 21:15 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2011 19:11
Příspěvky: 5031
Kraj: SR - Trenčianský
Že musíš dát volume víc doprava je normální...u kompenzovanýho bafflestepu totiž automaticky klesá i citlivost bedny.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 04 srp 2015 21:18 

Registrován: 07 čer 2015 11:24
Příspěvky: 48
Kraj: ČR - Moravskoslezský
TheLastUnicorn píše:
Že musíš dát volume víc doprava je normální...u kompenzovanýho bafflestepu totiž automaticky klesá i citlivost bedny.


....super, tak to jsem rád, že to tak je....díky za reakci a díky za úpravu na 8 ohmovou verzi :D


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 04 srp 2015 21:35 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Brno
Kraj: ČR - Jihomoravský
Teda dýhu jsem u toho nepřebrousil ani já a to jsem to bral vibrační bruskou... jak se Ti to povedlo? :D

Jinak souhlasím - tyhle ARS byly moje první odladěné bedny a fakt jsem čuměl na to, co z toho jde vymáčknout...

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 05 srp 2015 08:24 

Registrován: 07 čer 2015 11:24
Příspěvky: 48
Kraj: ČR - Moravskoslezský
TheKytu píše:
Teda dýhu jsem u toho nepřebrousil ani já a to jsem to bral vibrační bruskou... jak se Ti to povedlo? :D

Jinak souhlasím - tyhle ARS byly moje první odladěné bedny a fakt jsem čuměl na to, co z toho jde vymáčknout...


no vzal jsem na to pásovou brusku :D ...se smirkovým papírem se mi do toho nechtělo....k tomu nemám moc cit v rukou a bylo to... :D


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 05 srp 2015 08:31 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 8932
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Lepší je flexa s lamelákem, pružinový kartáč nebo to rovnou otryskat brokama.

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 06 srp 2015 12:11 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4681
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Nebo se taky může dýha opálit letlampou.

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 06 srp 2015 12:35 

Registrován: 07 čer 2015 11:24
Příspěvky: 48
Kraj: ČR - Moravskoslezský
No...pozdě....příště vím, že se mám ptát :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 06 srp 2015 14:23 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1623
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
´Trochu drastický.Nepoškodí to dýhu?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 10 srp 2015 08:50 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4681
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Nežereš maso?

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 10 srp 2015 14:06 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1623
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
Jo žeru... :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 14 zář 2015 12:17 

Registrován: 29 srp 2015 10:34
Příspěvky: 8
Kraj: ČR - hl. m. Praha
Zdravím, v Ostravě jsem si chtěl objednat kondenzátory a baba na expedici že nerozumí označení 15M6 atd. Můžete prosím někdo přeložit do jejich jazyka? Tedy tak, aby i v Ostravě rozuměli, jaká je to kapacita?

Děkuji za ochotu LD


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 14 zář 2015 12:38 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4681
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Patnáct celých a šest desetin mikrofaradu.

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 14 zář 2015 13:52 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 8932
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Jenomže to musíš vědět ty, co chceš vlastně koupit. Že se to složí z 10uf+5,6uf (což jsou vyráběné hodnoty) a taky jaký typ a provedení by to mělo být (protože tam nejde dát "nějaký" kondenzátor). Pokud to nevíš, není problém to tady zkonzultovat dřív než začneš nakupovat.

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 14 zář 2015 20:10 

Registrován: 29 srp 2015 10:34
Příspěvky: 8
Kraj: ČR - hl. m. Praha
laminat píše:
Patnáct celých a šest desetin mikrofaradu.

Dík. LD


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 14 zář 2015 20:13 

Registrován: 29 srp 2015 10:34
Příspěvky: 8
Kraj: ČR - hl. m. Praha
ransom píše:
Jenomže to musíš vědět ty, co chceš vlastně koupit. Že se to složí z 10uf+5,6uf (což jsou vyráběné hodnoty) a taky jaký typ a provedení by to mělo být (protože tam nejde dát "nějaký" kondenzátor). Pokud to nevíš, není problém to tady zkonzultovat dřív než začneš nakupovat.

Já myslím, že vím co chci - kondenzátor 15M6. Pokud je to standardní označení kapacity, tak si myslím, že baba z Ostravy, kde to vyrábí, by to mohla, nebo spíš měla vědět.
LD


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ARN5604(8) + ARV161(8) ála godz
PříspěvekNapsal: 14 zář 2015 20:25 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4681
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
A víš, jaké provedení kondenzátoru, na jaké napětí, s jakou tolerancí hledáš?

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 131 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group