Poslední návštěva: Právě je 16 srp 2018 21:43


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 155 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: STAVBA UE380-2 (z klonovani bedny seslo) probiha stavba
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 20:46 

Registrován: 21 črc 2010 17:09
Příspěvky: 104
Kraj: ČR - hl. m. Praha
Zdravím místní osazenstvo :)

dostala se mi do ruky pekna 3p bedna ( stitek je necitelnej, ale predpokladam dle osazeni ze to je TESLA)
1x ARV 104 00/8
1x ARZ 4608
2x ARN 6614

ale bohuzel jen jedna, takze sem se rozhodl ze udelam novy par. kopirovat to budu naprosto schodne s originalem ale :

moje napady(nesmysly, ale zeptam se) : doma se mi valy dva pary od ARN 226 05/4 a 03/4 jimy by se nahradit nedal par arn 6614 ze ? co sem cetl tak uz jen ze potrebujou o cca 10l mensi objem bedny.
takze je mam asi strelit nebo vymenit za ty co skutecne potrebuji ze :)

diky Tomas

Příloha:
11791044_10203507857136264_309825842_o.jpg


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.


Naposledy upravil Tomasfiala dne 06 lis 2015 14:54, celkově upraveno 3

Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 21:02 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Polička, Brno
Kraj: ČR - Pardubický
Podle mě pokud ty repráky doma nemáš, tak nemá cenu to stavět. Hrát to stejně bude na hovno...

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 21:05 

Registrován: 21 črc 2010 17:09
Příspěvky: 104
Kraj: ČR - hl. m. Praha
chapu dobre ze osazeni te puvodni bedny je na prd ?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 21:27 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Polička, Brno
Kraj: ČR - Pardubický
Hlavně výškáč a střeďák je pro slušnou bednu nepoužitelný...

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 21:35 
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2008 11:46
Příspěvky: 3977
Bydliště: Slaný
Ještě bych dodal, že ač ty reproduktory nejsou vysloveně do odpadu, začínají se na nich živit restauratéři a dělat z toho rádoby prestyžní vintage, takže ty reproduktory vzhledem k užitné hodnotě zbytečně nabývají na ceně, kterou si myslím, že bys neměl platit. Stavět krom jedné bedny komplet celý systém, tak to bez nějakého mě neznámého pádného důvodu nemá smysl, aby se stavělo z takovéhle tesly a "takhle".

_________________
We are not here because we're free, we are here because we're not free.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 21:39 

Registrován: 21 črc 2010 17:09
Příspěvky: 104
Kraj: ČR - hl. m. Praha
Dobre, rad zmenim osazeni originalu jestli to pomuze. co by ste navrhli ?

ty dva pary ARN 226 tam cpat nebudu


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 21:42 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Polička, Brno
Kraj: ČR - Pardubický
To by se ale musela odladit i nová výhybka.
Podle mě by ale kombinace s výškou například 5DR51441, nějaký slušný střeďák a ty dva osmipalce nemusela být úplně marná, což?

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 21:49 

Registrován: 21 črc 2010 17:09
Příspěvky: 104
Kraj: ČR - hl. m. Praha
zatim sem si nasel jen potrebny dily na netu na vyhybky, jeste sem nic neobjednal, takze na zmenu je jeste cas :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 21:52 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Polička, Brno
Kraj: ČR - Pardubický
Já bych ještě počkal, jak se vyjádří ostatní. :)
Já ladit neumím.

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 23:08 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 7366
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Klonovat tenhle odpad nedává smysl. Využít jednu nevydařenou bednu, dělat k ní druhou a pokoušet se do toho nacpat nějaký odzkoušený systém taky nedává smysl. Já bych se toho zbavil. Výšku a střed hoď od koruny na Aukro a pokud za ně dostaneš pětikilo, bude to malý zázrak. Bednu použij jako palivo.
Pár Tesláckých 8" basáků by se dal vzít za základ na stavbu osvědčených TM-380, což bude za stejný peníz nesrovnatelně lepší. Použít se dají nejlépe dva ty ARN6614.

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Online Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 23:38 

Registrován: 21 črc 2010 17:09
Příspěvky: 104
Kraj: ČR - hl. m. Praha
to sem uplne slyset nechtel, ale vzhledem k tomu ze tomu az tak nerozumim, dam na vas a postavim neco jinyho.
a ja mel takovou radost ze si neco postavim a bude to dobry :(


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 23:44 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 7366
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
To si postav, však to děláme pro radost všichni. Ale chce to obšlehnout něco co dává smysl.
Chápu to tak, že máš ty ARN226 dva kusy, každej jinej? Nebo máš i ty ARN6614? Na obrázku je jen prázdná kisna.

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Naposledy upravil ransom dne 30 črc 2015 23:47, celkově upraveno 2

Nahoru
Online Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 23:46 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Polička, Brno
Kraj: ČR - Pardubický
Doporučil bych ti ty TM380, když už máš basáky... myslím, že budeš koukat, co se z toho dá vymáčknout :)

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 23:56 

Registrován: 21 črc 2010 17:09
Příspěvky: 104
Kraj: ČR - hl. m. Praha
..


Naposledy upravil Tomasfiala dne 30 črc 2015 23:58, celkově upraveno 1

Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 23:57 

Registrován: 21 črc 2010 17:09
Příspěvky: 104
Kraj: ČR - hl. m. Praha
bedna byla/osazena tema
1x ARV 104 00/8
1x ARZ 4608
2x ARN 6614
podle ni sem chtel udelat komplet novej par beden. a dokoupit 2 novy vysky a stredy a dve ty 6614

ale doma v krabici se mi valeji jeste dalsi dva pary
226 05 a 03


Naposledy upravil Tomasfiala dne 31 črc 2015 00:00, celkově upraveno 1

Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 30 črc 2015 23:59 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Polička, Brno
Kraj: ČR - Pardubický
Ano, to jsi říkal. Do TM380 bys potřeboval ty dva ARN6614. Vlákno o nich máš zde: viewtopic.php?f=9&t=5719

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 31 črc 2015 00:02 

Registrován: 21 črc 2010 17:09
Příspěvky: 104
Kraj: ČR - hl. m. Praha
verim ze sou osvedceny a funkcni, jen se mi nezamlouva vzhled :oops:
me se prave libil vzhled tyhle vysoky :)


Naposledy upravil Tomasfiala dne 31 črc 2015 00:07, celkově upraveno 1

Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 31 črc 2015 00:06 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Polička, Brno
Kraj: ČR - Pardubický
To chápu no. Pak se nabízí třeba Totemy. Ale to bys musel kupovat všechno komplet nové. A nebo s Tesláckým osmipalcem je ještě TM280.

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 31 črc 2015 00:08 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 7366
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
I ty TM-380 se dají udělat jako úzký sloup. Pokud by vadil vzhled repráků samotných, pak jedině postavit něco úplně nového. Tohleto ale bude hrát jak z natržený prdele. Opravdu.

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Online Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: klonování bedny - potřebuju pár odborných "pohlavků" :D
PříspěvekNapsal: 31 črc 2015 00:09 

Registrován: 16 zář 2014 21:12
Příspěvky: 1154
Bydliště: Polička, Brno
Kraj: ČR - Pardubický
A taky by se na TM380 dal udělat i rámeček...

_________________
Creative SBX HD, Akai AM-32, ARS 9204-Godz rebuild, TM380, TM3120


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 155 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group