Poslední návštěva: Právě je 10 dub 2021 16:42


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 21:28 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
Objednal som ten denon 600 za 360€ snad uz bude vsetko ok


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 21:32 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9384
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Navrhuji, že to budeme od teď dělat takto:
Ty si tady postupně oznamuj, co sis zase koupil, co bručí nebo co nefunguje, a my se ti už do toho nebudeme vůbec motat.
Prosím, nezakládej další témata, OK?

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 21:38 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1816
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
Omlovám se za poslední reakci.
Souhlasím s tím, že nepoznáš nic. Optika zamezí max. nějakému rušení.
Měl jsem nějakou dobu Yamahu RS 700 hrála hrozně. Nemyslím že řada 200 na tom bude líp.
I stará Yamaha od řady 397 a výš bude hrát líp než tohle.
Teď je na Ebay pěkná s dálkáčem za 60€.Sám ji zvažuju.
Kup si co chceš. Když jsem byl mladej dělal jsem chyby a vlastně je dělám pořád.
Tak hodně zdaru při nakupování!

_________________
Yamaha Denon Dual KEF a DIY budky


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 21:43 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
Stejně ti ten převod digitálu do analogu nějaké zařízení udělá. Super levný receiver bude mít super levný DAC, s tím se nikdo neladil, když zamýšlené použití je zvuk z bluetooth do soundbaru.

V případě notebooku to bude DAC na interní zvukové kartě. Co je to za notebook? Některé herní notebooky mají velmi dobrý výstup.

Pokud je tvoje PC vlastně notebook, tak ten má BT a mělo by ti jít ho použít jako BT přijímač viz odkaz výš.

Mimochodem větší rozdíl než DAC bude použití SBC kodeku, změn si ho na AAC (to je jediná možnost, protože ten Denon podle internetu neumí aptx), pokud to tvůj telefon umí.

Napiš, cos zas koupil :)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 21:46 

Registrován: 02 led 2011 12:53
Příspěvky: 719
Kraj: SR - Trenčianský
Tri strany a výsledok? Chalan si ide svoje :lol: Už to tu zaznelo...je to marný... :roll:

_________________
4xJPA50, 2xJPA250, 2xJPA250, DPA223, Harrison X1000, Teson A2200, A2400, Luxman L-430, Dual CV1462, CS704, DAC MagicPlus, Senn HD558, Golem II


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 21:52 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
xor píše:
Stejně ti ten převod digitálu do analogu nějaké zařízení udělá. Super levný receiver bude mít super levný DAC, s tím se nikdo neladil, když zamýšlené použití je zvuk z bluetooth do soundbaru.

V případě notebooku to bude DAC na interní zvukové kartě. Co je to za notebook? Některé herní notebooky mají velmi dobrý výstup.

Pokud je tvoje PC vlastně notebook, tak ten má BT a mělo by ti jít ho použít jako BT přijímač viz odkaz výš.

Mimochodem větší rozdíl než DAC bude použití SBC kodeku, změn si ho na AAC (to je jediná možnost, protože ten Denon podle internetu neumí aptx), pokud to tvůj telefon umí.

Napiš, cos zas koupil :)


No mam tento https://www.google.co.uk/amp/s/m.alza.s ... tm%3famp=1 myslis teda ze bude lepsie cez cinch sparovat zosik s nb a tak pustat audio? Moj zdroj hudby bude hlavne youtube, to som nepochopil to ze mam zmenit na Acc akoze myslis nieco zmenit na denone alebo v pc? Mam iphone 7, a ten aptx je co vlastne?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 22:30 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4840
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Scarabeo: Ne. Jde o to, že novofundlanďák má tak silný záchranářský instinkt, že Tě vytáhne z vody, i když ty se chceš normálně koupat. No a vy zase chcete Dominikovi za každou cenu racionálně poradit, i když on zjevně o racionální radu nestojí. On potřebuje nový, levný, výkonný a nezničitelný zesilovač s digitálním vstupem a bluthutem a k tomu repráky, taktéž nové a nezničitelné, to celé do dvou set evri. Já na to dokážu odpovědět jen slovy telegrafisty Jungwirta přednostovi Wagnerovi.

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 21 úno 2021 23:13 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
iPhone použije AAC, takže tam není co měnit a odladěný kodek v něm je https://www.soundguys.com/the-ultimate- ... aac-20296/

GL504 používá Realtek ALC294 (https://www.digit.in/reviews/laptops/as ... 36009.html), k tomu nejde nic najít, podle některých je to ALC1220, což je sám o sobě kvalitní čip (https://www.igorslab.de/en/realtek-alc1 ... r-alc1220/), pokud ho výrobci použili dobře, tak jsou měření dobrá.

Klidně zesilovač připoj přímo k notebooku 3,5mm jack -> cinche, nastav si nejvyšší bitrate a vypni zvukové efekty.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 22 úno 2021 00:48 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
xor píše:
iPhone použije AAC, takže tam není co měnit a odladěný kodek v něm je https://www.soundguys.com/the-ultimate- ... aac-20296/

GL504 používá Realtek ALC294 (https://www.digit.in/reviews/laptops/as ... 36009.html), k tomu nejde nic najít, podle některých je to ALC1220, což je sám o sobě kvalitní čip (https://www.igorslab.de/en/realtek-alc1 ... r-alc1220/), pokud ho výrobci použili dobře, tak jsou měření dobrá.

Klidně zesilovač připoj přímo k notebooku 3,5mm jack -> cinche, nastav si nejvyšší bitrate a vypni zvukové efekty.


dakujem ti velmi pekne za radu, bitrate a efekty myslis v nastaveni zvuku vo windowse?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 22 úno 2021 11:21 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
Jasně. Proč to nevyužít naplno. Jinak použití ekvalizéru (máš tam utilitu od Realteku?) naopak může pomoct.

Dostatečně kvalitní zdroj signálu máš vyřešený. Fakt bych se podíval po second hand bednách. Ten Polk je na basech jen jeden 6,5 palec. Ty dva další nejsou reproduktory, ale pasivní zářiče. Takže náhrada bassreflexu, která dobře vypadá. Ale s velkou hlasitostí mi to nejde dohromady.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 22 úno 2021 15:22 

Registrován: 25 pro 2017 02:39
Příspěvky: 37
Kraj: SR - Trenčianský
tak pre moje usi su viac ako postacujuce, a second hand nechcem lebo tam neni zaruka a clovek si nemoze byt isty ze tam neni nieco odpalene kedze nepozna toho cloveka


Tak uz mam tie denony a polky hraju uzasne bohuzial susedia su ineho nazoru a citia vibracie cize idem to cele vratit a zoberem aktivne klipsch m41

tak berem nakoniec tieto https://www.alza.sk/audio-pro-a26-cierne-d5813362.htm sna dbudem spokojny, nemate ich niekto?


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 23 úno 2021 13:35 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
:lol:

https://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.p ... highlight=


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 23 úno 2021 14:21 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4840
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
https://youtu.be/XDJEPjvbbs4

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 23 úno 2021 15:56 

Registrován: 14 bře 2010 18:20
Příspěvky: 151
Kraj: ČR - hl. m. Praha
https://m.youtube.com/watch?v=oqS5bShwnJs


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 23 úno 2021 17:21 
Uživatelský avatar

Registrován: 11 pro 2014 12:13
Příspěvky: 77
Bydliště: Orlová
Kraj: ČR - Moravskoslezský
Jen ho nechte, když ho to baví :lol: :lol:

_________________
DENON AVR-3311, Dayton Audio EMM-6, Audioprobe Spartan A


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 23 úno 2021 21:50 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2014 01:04
Příspěvky: 1816
Bydliště: Poděbrady
Kraj: ČR - Středočeský
Tak přeci tohle téma nebylo úplně zbytečný. Dík Lamináte za vysvětlení. To je zajímavej pes.
Ten můj kdybych se topil tak bude koukat na břehu.
Domiku kdyby jsi chtěl měl bych naprodej malé značkové bedníčky SONY jsou jako nové
Rozměr cca 6x8cm cca 2x4W ma to 3,5 jack takže se to propojit mobilem.
To by sousedy určitě nerušilo. Nechal bych je za 7€.

_________________
Yamaha Denon Dual KEF a DIY budky


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 23 úno 2021 23:43 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4840
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Já mám tyhle velké hodné psy rád. Novofundlanďáka bych nechtěl, protože hrozně slintá ale labrouše, zlaťouše nebo flaťáka bych bral.
Josefčíka jsme kdysi měli taky, to je taky dobrý pes, je s ním sranda.

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 24 úno 2021 21:52 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9384
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Když si promítnu v paměti Scarabeovic dakla Tondu, tak úplně vidím tu situaci:
Scarabeo se topí. Kdykoli se na chvíli objeví jeho zoufalá, hrůzou znetvořená tvář nad hladinou, Tonda na břehu vyvádí jako blázen, pobíhá, vyskakuje, a učůrává samou radostí, že ho vidí.

Co Dominik? Nějaké nové přírůstky?

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 24 úno 2021 21:55 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 4840
Bydliště: Čerčany
Kraj: ČR - Středočeský
Když Tě tady vidím, ty hodně jezdíš po tom postsovětsku - víš, ja se řekne josefčík po rusky?

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yamaha ns1 a denon 600
PříspěvekNapsal: 24 úno 2021 22:07 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 9384
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
To nevím. Krom toho, že jsem tam nikdy žádný známý model psa nepotkal (snad vyjma Barzoje, ale možná to byla sjetá hubená bloncka), kromě též toho, že Rusové se baví výhradně o autech a o tom, že jsou ve všem nejlepší, tak v oboru biologie jsem vždy spolehlivě vystačil s výrazy "kurica", "svinina", "gavjadina" a "baranina".

_________________
Na internetu není místo pro pravdu. (Howard Joel Wolowitz)


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group