Poslední návštěva: Právě je 04 kvě 2026 13:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Reference na mix American Audio Q-D6
PříspěvekNapsal: 10 srp 2010 15:20 

Kraj: ČR - Jihomoravský
Potřeboval bych vědět, zda je tento mix výhodný koupit, popřípadě zda je vhodné vybírat ze sortimentu značky American Audio i jiné produkty.

// Petr Berka: Editnul jsem ti komplet celý příspěvek, abys viděl, jak to asi má vypadat, když vůbec po členech tohoto fora něco potřebuješ, a jak vypadá slušný dotaz. Doufám, že budeš v tomto duchu i nadále jednat, a neporušovat tak místní pravidla fora.

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Reference na mix American Audio Q-D6
PříspěvekNapsal: 10 srp 2010 19:14 

Snad celá značka American Audio patří k tomu až příliš levnému vybavení, které kvalitou není nic moc, a může se směle rovnat s Omnitronicem, Behringerem, a podobným low-end konkurenčním hardware. Naprotitomu třeba zrovna malý levný DJský mix bych od nich nezavrhoval. Pro takové nuzné akce je to relativně príma řešení. Naprosto nenávidím ty jejich nepřesné barevné indikátory úrovně, ale už jsem s něčím podobným měl tu čest, a pokud opravdu fest nejsou peníze a nejde to jinak, tak prosím. Není to nepoužitelný odpad, když se k tomu budeš chovat, jistě to ty dva roky bude umět posloužit, a zas taková "niagára" z beden nejde - moc to s ním nešumí. Ještě bych se podíval třeba po mixech od Akiyama. Konkrétně MC-E2 a MC-E3 USB.

Líbí se Vám Web a fórum? Podpořte nás!

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 10 srp 2010 19:52 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
V dávnější době jsem vystřídal více mixů pro DJe a nejlépe mě nakonec vyšel VESTAX. S AA nemám zkušenost, ale mohu doporučit i RELOOP, mají vcelku dobré gramofony a mixy.

Naopak musím upozornit na mixy Akiyama. Měj jsem MC E4 (viz. foto) a po půl roce již začaly chrastit tahové potenciometry. Takže toť má zkušenost. Znovu bych do něj již nešel. To raději RELOOP.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory (obrázky, fotky, dokumenty). Pro zobrazení je vyžadována registrace. / You haven´t authorisation for browsing photos and attachment, please check in and sign on. / Du hast nicht Legitimation für ansehen Foto und Anlage, bitte registriere dich.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 10 srp 2010 21:09 

Kraj: SR - Nitrianský
Ja by som ti skorej doporučil značku Numark osobne mam player aj mix od nich a som naprosto spokony

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 17:28 

Kraj: SR - Nitrianský
Pripojím sa k duskusii aj ja.Doporučujem ti tiež Reloop.Ja používam Reloop IQ2+USB a maximálna spokojnosť.Alebo pozri bazáry či tam niekde nenajdeš Pioneer.Dosť sa im vydaril DJM 400.Dá sa v pohode zohnať za 250 až 300€.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 17:43 

Kraj: SR - Trenčianský
Ja si myslím že tu platí to isté čo všade inde, až na výnimky dostaneš to čo si zaplatíš. Každý z tých lacných mixov bude mať nejaké nedostatky. Ja mám skúsenosť s mixom Gemini PMX02. Nový stál okolo 100€, po dvoch rokoch nie moc častého používania chrastia potenciometre gain. Ťahové sú v poriadku, a občas vypadáva jeden kanál slúchatkového výstupu.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 19 črc 2012 20:28 

Kraj: SR - Trenčianský
Ja som QD6ku mal, vydržal mi rok, potom začali až moc lahko chodiť šavle a to som nejak moc nemixoval, radšej som ho predal.

Mal som v rukách aj ten reelop všetko pekné ale nevedel mi vybudiť slúchadla tak ako jeho originálny brat PIONEER a naopak šavla na MASTER bola vytiahnutá asi na 0,5cm a už tobolo až moc vybudené, na jeho originálnom bratovi PIONEER mávam tu šavlu asi tak v strede (pri použití toho istého zosiku,procesora,repro..takže moje porovnanie je korektné)

Každopádne reelop je lepši ako American Audio, no čo je hrošie servis american audio v SR je katastrofálny (velmi zle jednanie) takže aj pre toto by som do ADJ nešiel, bohužial mám od nich LED svetlá a dúfam že sa nepokazia aby som nemusel ísť do spomínaného servisu.

Richard

2xART 745,2xRCF ART 412A,2xRCF ART 310A,PROC DS34A,4x BC18SUB with RCF LF18X401,CVR PA2202 2x4kW RMS 4ohm,Soundcraft NOTEPAD 124FX,Beyerdynamic OPUS,2xSennheiser XSW35,K&M lešenie,4x LED moving head,3x RGB laser,8x PAR 56 LED

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]