Zdravím Vás pánové , nevím jestli jsem se už zde tázal na zesilovač wb M-800 endorsed by conrad . Marně sháním nějaké info o této svářečce ( je vysoký 6U ) , sehnal jsem ho vadný a dal následovně do kupy a šlape jak ďas. Co Vám můžu k němu zdělit , tak je to můstkovaný koncák a podle výpočtu mě vychází impedance 3,8 R , takže vím že ho můžu tahat na 4R , ale jinak nevím nic . V hodně starém příspěvku jsem o něm našel nějaké fotky , ale nic konkrétního a mimochodem vypadal stejně jak ten můj akorád to nebyl můstkový konec , ale měl 4 páry trandů na kanál , já mám dvě koncové DPS na kanál do můstku a na každé jsou dva páry mospeců SANKEN 2sc2922 / 2sa1216 -180V , 17A , 200W , jinak každý kanál má své trafo a každá DPS je napájena 2x65V a ještě májí moduly pomocné napájení a teď si nejsem jist , ale asi stejným , možná vyšším napětím ( sym ) , je to hodně dlouho co jsem ho měl kuchlý, tak si nevspomínám . Jo a má zabudovanou aktivní vyhybku na sub na každý kanál . Budu moc rád za každé info co kdo má , je dost blbý mět taký kanón a vědět o něm prd

Předem moc díky všem .