Poslední návštěva: Právě je 04 kvě 2026 14:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zesilovač CONRAD wb M-800
PříspěvekNapsal: 13 pro 2011 21:36 
Řádný člen

Kraj: ČR - Jihomoravský
Zdravím Vás pánové , nevím jestli jsem se už zde tázal na zesilovač wb M-800 endorsed by conrad . Marně sháním nějaké info o této svářečce ( je vysoký 6U ) , sehnal jsem ho vadný a dal následovně do kupy a šlape jak ďas. Co Vám můžu k němu zdělit , tak je to můstkovaný koncák a podle výpočtu mě vychází impedance 3,8 R , takže vím že ho můžu tahat na 4R , ale jinak nevím nic . V hodně starém příspěvku jsem o něm našel nějaké fotky , ale nic konkrétního a mimochodem vypadal stejně jak ten můj akorád to nebyl můstkový konec , ale měl 4 páry trandů na kanál , já mám dvě koncové DPS na kanál do můstku a na každé jsou dva páry mospeců SANKEN 2sc2922 / 2sa1216 -180V , 17A , 200W , jinak každý kanál má své trafo a každá DPS je napájena 2x65V a ještě májí moduly pomocné napájení a teď si nejsem jist , ale asi stejným , možná vyšším napětím ( sym ) , je to hodně dlouho co jsem ho měl kuchlý, tak si nevspomínám . Jo a má zabudovanou aktivní vyhybku na sub na každý kanál . Budu moc rád za každé info co kdo má , je dost blbý mět taký kanón a vědět o něm prd :evil: Předem moc díky všem .

Offline Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Zesilovač CONRAD wb M-800
PříspěvekNapsal: 21 led 2012 12:57 

Kraj: ČR - Plzeňský
Zdary taky ho mám obra říkam mu dědeček koupil jsem ho před dvěma lety a bylo mi řečeno že má mít 600w na 8ohm stereo tod vse co o něm vím a ja bych s tim souhlasil celé dva roky ho máme za crestama na basy 2x DAP Audio AB-15 a nikdy žádnej problém a to sme mu dávali docela napít ale děda jede furt na internetu sem o něm kdysi našel něco v němčině ale uz to zaboha nemuzu najit nepošleš mi fotku toho tvyho?kdyztak bushman2004@volny.cz

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 03 úno 2012 21:24 
Řádný člen

Tak to jsem rád že tuto jadernou elektrárnu nevlastním sám :lol: Jasně , nafotím ti ho a pošlu na mail který jsi dal zde . Zajímalo by mě jestli jsi ho měl rozdělaný z vrchu a jak to vypadá u tebe , máš taky můstkový konec dvakrát monobloky konců na jedné straně chladičů ? nebo máš jeden monoblok se čtyřma páry trandů ? Jo a na těch německých stránkách jsem to kdysi našel taky , ale není tam má verze wb 800, esteticky vypadá totožně a mám zabudovanou vyhybku na sub.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 23 črc 2012 21:19 
Administrátor

Kraj: ČR - Pardubický
Tak to je mazec, výška 6U, takovej zesák jsem snad ještě ani neviděl. Možná by stálo za to vložit na fórum pár fotek, pro zajímavost, jak taková konstrukce vypadá. Uplatnění vzhledem k hmostnosti a velikosti najde bohužel asi jen v trvalé instalaci.

Offline Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: 24 črc 2012 21:04 
Řádný člen

Já ho prodal zde kolegovi pavlmanovi , ale podívám se do složek jestli nemám nějaké fotky a hodím to sem , jinak je to bitelná mašina jak prase a mimochodem je to limitovaná série , takže u nás v ČR co mám zjištěno jsou 4 KUSY !!! , rok výroby je 1996 a tehdá stál 38 tisíc , skoro jak jeté auto :lol: . jdu mrknout po těch fotkách a hodím to sem dole .

Tak , je to zde .

http://crashmann.rajce.idnes.cz/Plocha

Offline Profil E-mail  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]