Poslední návštěva: Právě je 16 dub 2024 23:01


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 16 úno 2024 16:35 

Registrován: 17 pro 2015 18:07
Příspěvky: 662
Kraj: ČR - Pardubický
Ahoj, měl někdo s Vas doma tento zesilovač? Nemůžu nikde najít jaky ma výkon, jen impedanci pro bedny a, vahu přistroje nic více, asi špatne vidim. :(

_________________
Rybin


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 18 úno 2024 20:44 

Registrován: 12 bře 2016 21:13
Příspěvky: 1804
Kraj: ČR - Jihomoravský
asi ti blbě funguje gůůgl.
https://ia804501.us.archive.org/29/item ... NEIDER.pdf
jestli dobře vidím, tak 2x70W music a 2x44 sinus.
A je to rádio se zesilovačem, ne jenom zesilovač...


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 18 úno 2024 23:09 

Registrován: 17 pro 2015 18:07
Příspěvky: 662
Kraj: ČR - Pardubický
Super stryček gugel mně asi moc nefunguje. Ale děkuji . Snad to Tesly ARS 9104. Trochu rozehraje.

_________________
Rybin


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 28 úno 2024 22:45 

Registrován: 17 pro 2015 18:07
Příspěvky: 662
Kraj: ČR - Pardubický
Hraje celkem fajn,ale mám problém nevím jak ukladaji stanice do předvoleb?

_________________
Rybin


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 29 úno 2024 21:16 
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 říj 2010 12:04
Příspěvky: 11102
Bydliště: Náchod
Kraj: ČR - Královéhradecký
Mám za to, že se předvolby ladí šroubováčkem v otvorech pod tlačítky.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 02 bře 2024 13:53 

Registrován: 17 pro 2015 18:07
Příspěvky: 662
Kraj: ČR - Pardubický
Ano už to funguje dokonce na křižák , 1,8 mm . Děkuji. jen nevím proč v režimu manuál se, příšerně rozhazuji stanice? jinak na předvolbách drží luxusně..

_________________
Rybin


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 02 bře 2024 16:10 
Řádný člen

Registrován: 26 led 2022 11:08
Příspěvky: 216
Bydliště: Brno
Kraj: ČR - Jihomoravský
a není tam na panelu někde tlačítko AFC ?

_________________
saigaholic


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 03 bře 2024 14:46 

Registrován: 12 bře 2016 21:13
Příspěvky: 1804
Kraj: ČR - Jihomoravský
je, hned vedle přepínače stereo/mono.


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 04 bře 2024 23:05 

Registrován: 17 pro 2015 18:07
Příspěvky: 662
Kraj: ČR - Pardubický
Já vím AFC maximálni vylazení, mam v poloze on, a funguje jen u předvoleb. co se da dělat.. no.

_________________
Rybin


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 05 bře 2024 09:38 
Řádný člen
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2009 20:28
Příspěvky: 5318
Bydliště: Čerčany - Vesnice u Železniční Křižovatky nad Sázavou
Kraj: ČR - Středočeský
Ty musíš manuálně nalazit stanici s vypnutým AFC a pak ho teprve zapnout, pak ti to bude držet.

_________________
NOBLE BRICKS


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 05 bře 2024 12:19 
Řádný člen

Registrován: 26 led 2022 11:08
Příspěvky: 216
Bydliště: Brno
Kraj: ČR - Jihomoravský
Detecha
to není maximální vyladění ale automatické dolaďování

_________________
saigaholic


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schneider Team 300R
PříspěvekNapsal: 05 bře 2024 22:52 

Registrován: 17 pro 2015 18:07
Příspěvky: 662
Kraj: ČR - Pardubický
laminat píše:
Ty musíš manuálně nalazit stanici s vypnutým AFC a pak ho teprve zapnout, pak ti to bude držet.
Kamarade vše dle Tvých rad, a nic nedrží , asi je rozmrdanej stroj. Hlavně že předvolby držej

_________________
Rybin


Nahoru
Offline Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

© LuKyss 2005-2012 | ReproMania.NET & ReproObchod.cz



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group