Páni, došiel som do bodu, že budem potrebovať DSP. Najskôr teda MiniDSP 2x4...? Ktoré? Rady? Skúsenosti?
Mám v pláne riešiť Sandhorny najprv v aktíve, než sa bude dať zrealizovať pasív. Neskôr možno bude ešte jeden projekt, kde by som toto MiniDSP použil, inak s ním ďalej neplánujem nič. Z toho dôvodu nie som ochotný do toho vrážať veľké peniaze...
Z dostupných na soundimports sú MiniDSP 2x4 v základnej verzii, potom verzia HD alebo DDRC-24.
Osobne sa najviac prikláňam k verzii HD
https://www.soundimports.eu/en/minidsp-2x4-hd-boxed.html?_gl=1*ngt3sx*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjw1JjDBhDjARIsABlM2SsN1uSuAw52n8bs2o7oDafX_47oSsDq96w_DB9C339HsM50vz7wxyEaAnJEEALw_wcB&gbraid=0AAAAAoYn9WEs55jQCVvB225xWGOr1oupsRecenzie, ktoré som čítal, boli protichodné, ale to pri každej verzii...najmä sa ľudia sťažovali na šum. Máte niekto skúsenosti s niektorým z týchto konkr.? Nechcem úplne základnú verziu, ale aby to malo aspoň trochu obstojný prejav, nevymýšľalo si a nefarbilo zvuk a zas nepotrebujem ani vyššiu triedu za 1200-1600€, vzhľadom na obmedzené použitie.