Ty koncové desky jsem samostatně už zkoušel , bohužel když dám vstup přímo na koncové desky , tak i tak mají dvakrát menší zesilovací sílu , je to konstrukcí zesilovače , na te desce s LED jsou dva operační předzesilovače a na jejich zesílení jsou ty koncové desky závislé , mám to proměřeno -prověřeno a navíc ten šváb co řeším který je v tahu na beton , snad ani neexistuje , prošel jsem naprosto všechny IO na různých e-shopech a za tři hodiny hledání jeden po druhém , jsem nenašel kus co má 16 vývodů a zapojení které potřebuju , pokud nezískám číslo toho IO , tak nemá význam tady ztrácet čas , nebudu se s tím srat a na prase tam lusknu operák NE 5532 abych zesílil signál a kašlu na to , na zbytek jak je hlídání limitace a podobné věci si prostě budu muset dát bacha. No... budu ještě bádat ,jelikož mám rád věci v pořádku a v originálním stavu , ale pokud nebudu mít číslo toho IO , tak to udělám na čuně . Přesto díky za rady pánové .
Sezení u PC dva dny v kuse se asi vyplatilo , kus po kusu jsem hledal na netu a asi jsem na něj kápnul , zapojením , počtem nožiček i parametrově je to NE5517N ,bohužel v ČR neni nikde skladem . Takže pokud to bude fungovat , tak informaci potvrdím , či vyvrátím , abych tu nenechával zkreslené informace pro ostatní . Úúúf , no chlapi, snad to bude on , protože mě ten pitomej koncák připravil o měsíc volného času
No a světe div se , našel jsem ještě jednoho shodného kandidáta IO a ten je jediný v ČR skladem ,je to LM13700 .
Kodl : člověče , já pitomec zjišťuji že jsi měl ze začátku celou dobu pravdu s tím LM13600 , akorád že já našel LM13700 , což je stejný,
takže držte mě palce ,jak odvalím celý koncák ,tak zahodím pájku a jdu péct buchty , cínu zdar !