Neděle byla časově přívětivá a tak jsem to stihl dát dohromady a provést první zkoušku. Jen k tomu dřevu, měl jsem k dispozici za pár drobných zbytky překližky, takže to nebylo formátované od truhláře, ale kdybych chtěl dávat warnex, tak neváhám a nechávám to určitě udělat celé u truhláře. Konstrukci jsem dojel tak, že mezi pravou a levou stranou je výztuha a mezi vrchní a zadní stranou taky, bedna je na poklepání pěkně tupá a nijak nedrčí. Všechny rohy jsou vymatlaný silikonem pro jistější utěsnění, těsnění jsem dal i pod madla a zadní misku s konektorem. Repro a madla jsou šroubované na zápustných matkách do dřeva. Tlumení jsem zatím dal menší, a to silný vatelín kolem střední výztuhy, možná ještě něco nalepím na stěny. Měření jsem zatím neprováděl, jelikož jsem nenašel káble s rezistory co jsem si někam zahrabal a navíc jsem byl strašně natěšenej na to jak to hraje. Takže sestava a zapojení: Crown XLi 800 na vršky Ciare COD+B&C DE10+ME10, Tapco J-1400 v můstku na sub. Zvukovka Behringer U-Phoria UMC204HD, signál rozdělen pomocí APO equalizeru. Nevěděl jsem jak to celé naladit, ale podle ucha a toho co se mi tak nějak líbí jsem vršky usekl na 85 Hz, spodek dělím na 100 Hz, na zesilovači je subsonic na 30 Hz plus mám filtr v APO na 35 Hz, dále jsem na 40 Hz přidal +3 db a zkouším a zkouším. Oproti předchozímu hraní s Beymou 12BR60 to jede jak sto čertů, div že mi to nerozebere garážové stání a v baráku se klepou radiátory na stěnách (sádrokartonu)

. Dokážu říct, že pro mé potřeby to nějakou dobu vydrží. Když bude v týdnu čas, tak to zkusím změřit, ale primárně potřebuji udělat koberec, jelikož to v sobotu vezu na první svatbu k lidem co si na kvalitu zvuku moc nepotrpí, tak věřím, že budou mile překvapeni a tancovat budou jak splašení