Jak jste si ráčili všimnout, Martin uploadoval fotky "nového produktu". Byly to custom satelity střední třídy pro mne.
Co bych k tomu dodal, orecenzoval tak jako Lukáše...
Martin byl maximálně vstřícný, vyhověl mi naprosto ve všem, udělal custom práci, co jsem nedodal to sám dodělal a doměřil bez chyb. Zvolil jsem si opravdu veliký průřez bassreflexů, který téměř nešlo do ozvučnice správně konstrukčně vpravit, a Martin to víceméně bez remcání dokázal a udělal.
Provedení Skvělé, lepší než co jsem viděl u produktů Megaton, veškeré opracování přesné a kvalitní ,přechody neznatelné, nikde nenechal žádný "průser". Lak parádní, přesto že to byly pokusné bedny na nový typ a způsob nanášení laku, nemůžu mít výhrad, rozdíly a odchylky nejsou postřehnutelné(po dlouhém zkoumání se lze dopátrat malého rozdílu hrubosti textury při porovnání celých stěn ozvučnice) Další, už nepokusné bedny musí zákonitě dopadnout ještě o kousek lépe-tedy snad dokonale. Struktura vypadá opravdu jak od profi výrobce. Oproti původním ClassA a i jeho vlastním MS SB115(viz obrázky) z barvy smíchané s pudrem další velký skok kvality kupředu.
Custom zakázková mříž ohnutá do kulata tomu dodělává profi zjev. Ohnutí mříží dobré, pěkně kulaté, mříže nepoškozené, přesto ale na odrazech stínů lze spozorovat, že to nedělal stroj

Vevnitř to je úhledné, s tlumením dobře přišpendleným ke stěnám reproboxu. Reproduktor i bassreflexy mají hodně volného prostoru kolem sebe. Pájení konektorů a fastonů nemůžu orecenzovat, ze slušnosti a s vlastní zkušeností jsem si to udělal kvalitně já sám. Martin zadarmo dodal dráty, kvalitní fastony a pájku

Rychlost výroby nemůžu orecenzovat. S Martinem jsme se dohodli, že si nechám na těch bednách odladit jeho nové postupy, tudíž to trvalo dost dlouho, což ale v tuhle chvíli nemam právo hodnotit negativně. On se odvděčil opravdu dobrou prací, tu a tam něčím zadarmo(ještě několik hodin semnou strávil montáží reproduktorů a vyhybek do skeletů, které jsem mu přivezl vlastně až v den předání), atd...
Cena se hodnotí nelehko. Každej by chtěl nejraději zadarmo. Nebudu si tedy nasazovat růžové brýle. Vzhledem k tomu, že dodal kompletní služby, ztrácel se mnou i po výrobě svůj osobní čas, a kvalita je nad Megatonem co jsem tak viděl, přesto cena znatelně pod ním! musím nakonec hodnotit cenu dost kladně, přestože se mi zprvu zkřivil xicht když jsem viděl fakturu.
Shrnutí:
Služby, ochota - 1*
Kvalita zpracování skeletu - 1*
Kvalita laku - 1-
Mříž - 1
Cena - 1
Celkem s radostí boduji za jedna