Ahoj. Už jsem to za poslední rok probíral s několika lidma a chci to teď napsat oficiálně. Ukončuji svou aktivní "kariéru" konstruktéra a ladiče reproduktorových soustav. Nebudu dále poskytovat žádnou podporu při stavbě mých projektů, nebudou k dostání schémata výhybek projektů na vyžádání (témata s těmito projekty budou smazány), nebudu sa už ani podílet a mentorovat soukromé projekty. V sekci ponechám projekty, které jsou "open". Ty si může podle své libovůle stavět kdo chce, nemůže však počítat se žádnou mou radou a ani podporou. Čili asi jen pro lidi, kteří vědí, co a jak. Proč? No proto, že hifi mě už vlastně nějaký ten pátek nebaví a nezajímá. Muziku poslouchám velmi sporadicky a většinou jako podkres a tím pádem nic extrémního nepotřebuju. Poslední rok jsem se věnoval i konstrukcím a poslechu lepších věcí a drahých měničů, ale nijak mne to nenadchlo. Ano, hraje to líp, než nějaká běžná střední třída, ale na prdel jsem si nesedl. Koníček, který člověku už nic nedává a pouze ho obírá o čas už není koníčkem. Na fórech samozřejmě budu působit dál a s kamarády se stýkat na srazech míním také. -TLU-
|