Poslední návštěva: Právě je 25 dub 2025 00:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ukončení činnosti a podpory.
PříspěvekNapsal: 21 říj 2023 10:37 
Řádný člen

Kraj: SR - Trenčianský
Ahoj.
Už jsem to za poslední rok probíral s několika lidma a chci to teď napsat oficiálně. Ukončuji svou aktivní "kariéru" konstruktéra a ladiče reproduktorových soustav. Nebudu dále poskytovat žádnou podporu při stavbě mých projektů, nebudou k dostání schémata výhybek projektů na vyžádání (témata s těmito projekty budou smazány), nebudu sa už ani podílet a mentorovat soukromé projekty. V sekci ponechám projekty, které jsou "open". Ty si může podle své libovůle stavět kdo chce, nemůže však počítat se žádnou mou radou a ani podporou. Čili asi jen pro lidi, kteří vědí, co a jak.
Proč?
No proto, že hifi mě už vlastně nějaký ten pátek nebaví a nezajímá. Muziku poslouchám velmi sporadicky a většinou jako podkres a tím pádem nic extrémního nepotřebuju. Poslední rok jsem se věnoval i konstrukcím a poslechu lepších věcí a drahých měničů, ale nijak mne to nenadchlo. Ano, hraje to líp, než nějaká běžná střední třída, ale na prdel jsem si nesedl. Koníček, který člověku už nic nedává a pouze ho obírá o čas už není koníčkem. Na fórech samozřejmě budu působit dál a s kamarády se stýkat na srazech míním také.
-TLU-

Offline Profil E-mail  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvek: 1 ]  Moderátor: TheLastUnicorn

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]