Takže v ČR není nikdo, kdo by byl ochoten dodat pár modulů na míru? Dexon nebrat, jen problémy s tím. Co Dexon to závada, moje zkušenosti. I v blbé 100W 100V ústředně po 12hod provozu na 15% volume signál z CD střelil stabilizátor napětí,... oprava pár desítek korun, ale té práce okolo, cesta,...
Já bych věřil Sinclairovi, ale ten nám asi nic dělat nebude dle našich požadavků, bývalý kolega dělá SDA (
www.zesilovace.cz), ale taky už nedovává v plné míře. Nabídl mi desky a schéma, zbytek ať si dodělám. Takže taky polotovar. Mi šlo o to, zda by někdo neudělal předzesilovač+koncák(včetně ochran, subsonik a takové ty základy) a k tomu možnost zapojit jako doplněk delay, cross, 5p EQ s laditelným Q, laditelný subsonik, limiter, přepínaní silý vstupního signálu a podobně. není to přece až tak složité, nějaký smysl už mám v hlavě, ale není s kým konzultovat a hlavně vyvíjet. Peníze jsou vždycky problém, ale když se dá takový zesák koupit za 14tis (1850HD,...) výroba takového a ještě MONO bloku nemůže vyjít o moc více...
Já se ve škole více učit ... jsme asi v balíku, neb tohle by mě doecla bavilo, TVOŘIT hodnoty

Ostatně nějaké základy mám, zbytek se dá dočíst na webu, ostatní mě naučí praxe a chyby a nevidím problém v tom dovybavit si řádně elektro dílnu a začít na začátek třeba skládat moduly od EZK nenbo podobné levné srajdy na doma a k tomu zkoušet dávat různé doplňkové věci a ladit, měřit, řešit,... hm?